Mit szólnál hozzá, ha anyukád megkérne, az ő kedvéért gyere el egy olyan eseményre, ahol ott lesz az expasid, méghozzá nyilván az új nőjével, akivel hónapokig megcsalt téged?
Figyelt kérdés
És azt mondaná, ha nem jössz, akkor nem is szereted őt. Mert neki ez az esemény annyira fontos. És nem érdekelné, hogy még fáj neked a szakítás is, a megcsalás és a hazugság még jobban, és nem vagy rá készen, hogy a csodaszép új nővel egy helységben legyél.2019. okt. 20. 18:50
11/19 Sterre válasza:
Én mennék. Legalább megmutatnám az exnek hogy mit hagyott ki :/ legyél csini és ügyes :*
12/19 anonim válasza:
Mit véded, ha olyat mond, hogy nem is szereted őt, ha nem mész el, akkor bizony anyád egy zsarnok. Ne legyél már ilyen vak. Még az is lehet, hogy azért erőszakolja, hogy ott légy, hogy lássa, mennyire szenvedsz.
13/19 anonim válasza:
Nem mennék, de az én anyám egyrészt megértő, ha valakinek valami fájdalma van, másrészt nem ilyen óvodás szinten érvel, hogy "ha nem jössz, nem szeretsz".
15/19 anonim válasza:
nyugodtan menj el,ha ossze futnatok kerdezd meg,hogy vagy,es hagyd ott valasz nelkul.te vagy a jobb hid el
17/19 anonim válasza:
Nem mész és pont.Ne hagyd magad zsarolni.Anyukádnak nics kivel mennie?
18/19 anonim válasza:
"Mit szólnál hozzá, ha anyukád megkérne, az ő kedvéért gyere el egy olyan eseményre, ahol ott lesz az expasid, méghozzá nyilván az új nőjével, akivel hónapokig megcsalt téged?"
Lexarnam magasról az exet és azért is elmennék.
"És azt mondaná, ha nem jössz, akkor nem is szereted őt."
Emiatt viszont elgondolkodnek a dolgon, mert ez zsarolás
19/19 anonim válasza:
Ha csak simán megkérne rá, akkor elmennék, tudom kezelni az ilyesmit. De ha nekiáll érzelmileg zsarolni, akkor elvből se megyek, akkor se ha eredetileg terveztem volna. Egy ilyen "ha nem jössz nem szeretsz" okádék zsarolás után pár hónap csend lenne köztünk, ha nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!