Ti mit csinálnátok, hogy ha kiderülne hogy a 13 éves lányotok vagdossa magát?
Figyelt kérdés
Leszidnátok? Megbüntetnétek? Kíváncsi vagyok, hogy erről mi a véleménye másoknak.2019. okt. 19. 14:20
11/24 Savlekotő válasza:
Anyuka megjött lepontozni,fáj az igazság. :(
12/24 anonim válasza:
Leülnék vele beszélgetni és pszichológushoz vinném.
Aki megbüntetné, az mint szülő, megbukott előttem.
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz mindenkinek! A lányom elmondása szerint az osztálytársai is vagdossák magukat, mert hogy ez most olyan menőnek számít. Rosszul lettem amikor meg láttam a karját, hogy néz ki. Alaposan el fogok beszélgetni a lányommal.
2019. okt. 19. 17:22
14/24 Savlekotő válasza:
K-rva gyorsan vidd el szakemberhez ha ennyire befolyásolható kitudja legközelebb mire veszik rá vagy mire vették még rá ezen kívül mert menő ,legközelebb ráveszik esetleg h feküdjön sínre vegyen be bogyót,ugorjon kútba,nem tudom mi van otthon de azt tedd félre most és ő legyen sz első mert látszólag nem stabil,labilis befolyásolható hiszékeny,amiből jó nem szokott kisülni... Vén róka vagyok már sajnos,láttam sok csúnyát. Büntetni viszont semmi esetre ne büntesd azzal mélyebbre lököd..
16/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom megbüntetni. Az iskolában minden gyerek megy a többi után mint a kis birkák, és sajnos a lányomat is bele rángatták ebbe. Ezért is írtam, mindenképp beszélek vele. Muszáj megtanulnia, hogy nem kell mindenben a többieket követni, és teszek róla, hogy ne forduljon ilyen többet elő.
2019. okt. 19. 17:35
17/24 anonim válasza:
Az unokatestvérem csak azért karcolgatta magàt,hogy a pasija felfigyeljen rá.Egy jó pillanatomban leültem vele ès elmondtam neki,hogyha megakar halni vegyen sima pengèt ès az erèt vágdossa vagy ugorjon vonat elè mert ez szánalmas amit csinál.Hatott a beszélgetés viszont èn tudtam azt,hogy nála ez ilyen csinálni kell mert ez a menő dolog
18/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok a kérdezőre. Megbüntetni? Én inkább elgondolkoznék, hogy mi lehet az oka. És elgondolkoznék azon, hogy miért nem bízik meg bennem a gyerek és miért nem mondja el a dolgait. Nyugodtan le lehet értékelni,de nem tudom ki rendelkezik annyi IQ-val, hogy ilyenért leszidja a gyerekét. A gyerek rosszul van, mindenképpen leülnék beszélgetni vele. És pszichológus segítségét kérném.
19/24 qkker1 válasza:
"Nyugodtan le lehet értékelni,de nem tudom ki rendelkezik annyi IQ-val, hogy ilyenért leszidja a gyerekét. A gyerek rosszul van, mindenképpen leülnék beszélgetni vele. És pszichológus segítségét kérném."
Bäszki leírta kommentben a kérdező, hogy csak azért vagdossa magát a csitri, mert az osztályban a többiek is, és az milyen qrva menő!
20/24 anonim válasza:
Hihetetlenül csalódnék magamban, hogy én, egy szívtelen, szemét, szar, rossz szülő nem figyeltem szegény ártatlan tündérkére. Én vágnám fel az ereimet a bűntudat miatt, neki meg vennék iPhonet, hintót, csilli-villi ruhákat kárpótlásul, bérelnék fel neki személyzetet, hogy enyhítsem súlyos lelki fájdalmát. A világ legjobb orvosait hívnám házhoz, hogy miután letérdeltek előtte segítsenek szegényke fájó lelkén, amiért letört a körme. El sem tudjuk képzelni, milyen fájdalmat él át 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!