Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit csinálnátok, hogy ha...

Ti mit csinálnátok, hogy ha kiderülne hogy a 13 éves lányotok vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Leszidnátok? Megbüntetnétek? Kíváncsi vagyok, hogy erről mi a véleménye másoknak.

2019. okt. 19. 14:20
1 2 3
 11/24 Savlekotő ***** válasza:
17%
Anyuka megjött lepontozni,fáj az igazság. :(
2019. okt. 19. 15:54
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Leülnék vele beszélgetni és pszichológushoz vinném.

Aki megbüntetné, az mint szülő, megbukott előttem.

2019. okt. 19. 17:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz mindenkinek! A lányom elmondása szerint az osztálytársai is vagdossák magukat, mert hogy ez most olyan menőnek számít. Rosszul lettem amikor meg láttam a karját, hogy néz ki. Alaposan el fogok beszélgetni a lányommal.
2019. okt. 19. 17:22
 14/24 Savlekotő ***** válasza:
67%
K-rva gyorsan vidd el szakemberhez ha ennyire befolyásolható kitudja legközelebb mire veszik rá vagy mire vették még rá ezen kívül mert menő ,legközelebb ráveszik esetleg h feküdjön sínre vegyen be bogyót,ugorjon kútba,nem tudom mi van otthon de azt tedd félre most és ő legyen sz első mert látszólag nem stabil,labilis befolyásolható hiszékeny,amiből jó nem szokott kisülni... Vén róka vagyok már sajnos,láttam sok csúnyát. Büntetni viszont semmi esetre ne büntesd azzal mélyebbre lököd..
2019. okt. 19. 17:28
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Mondtam én...
2019. okt. 19. 17:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom megbüntetni. Az iskolában minden gyerek megy a többi után mint a kis birkák, és sajnos a lányomat is bele rángatták ebbe. Ezért is írtam, mindenképp beszélek vele. Muszáj megtanulnia, hogy nem kell mindenben a többieket követni, és teszek róla, hogy ne forduljon ilyen többet elő.
2019. okt. 19. 17:35
 17/24 anonim válasza:
44%
Az unokatestvérem csak azért karcolgatta magàt,hogy a pasija felfigyeljen rá.Egy jó pillanatomban leültem vele ès elmondtam neki,hogyha megakar halni vegyen sima pengèt ès az erèt vágdossa vagy ugorjon vonat elè mert ez szánalmas amit csinál.Hatott a beszélgetés viszont èn tudtam azt,hogy nála ez ilyen csinálni kell mert ez a menő dolog
2019. okt. 20. 08:48
 18/24 anonim válasza:
73%
Kíváncsi vagyok a kérdezőre. Megbüntetni? Én inkább elgondolkoznék, hogy mi lehet az oka. És elgondolkoznék azon, hogy miért nem bízik meg bennem a gyerek és miért nem mondja el a dolgait. Nyugodtan le lehet értékelni,de nem tudom ki rendelkezik annyi IQ-val, hogy ilyenért leszidja a gyerekét. A gyerek rosszul van, mindenképpen leülnék beszélgetni vele. És pszichológus segítségét kérném.
2019. okt. 21. 17:40
 19/24 qkker1 ***** válasza:
43%

"Nyugodtan le lehet értékelni,de nem tudom ki rendelkezik annyi IQ-val, hogy ilyenért leszidja a gyerekét. A gyerek rosszul van, mindenképpen leülnék beszélgetni vele. És pszichológus segítségét kérném."

Bäszki leírta kommentben a kérdező, hogy csak azért vagdossa magát a csitri, mert az osztályban a többiek is, és az milyen qrva menő!

2019. okt. 22. 18:13
 20/24 anonim ***** válasza:
43%
Hihetetlenül csalódnék magamban, hogy én, egy szívtelen, szemét, szar, rossz szülő nem figyeltem szegény ártatlan tündérkére. Én vágnám fel az ereimet a bűntudat miatt, neki meg vennék iPhonet, hintót, csilli-villi ruhákat kárpótlásul, bérelnék fel neki személyzetet, hogy enyhítsem súlyos lelki fájdalmát. A világ legjobb orvosait hívnám házhoz, hogy miután letérdeltek előtte segítsenek szegényke fájó lelkén, amiért letört a körme. El sem tudjuk képzelni, milyen fájdalmat él át 😭
2019. nov. 16. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!