Mi a véleményetek arról, hogy egy Édesanya otthon fekete nylonharisnyában, bugyiban és egy pólóban van otthon és a fia 28 éves. Nem furcsa? Anya és fia együtt él, más nem lakik velük.
Nekem nem fura, hogy a fia 28 éves
A harisnya nekem fura, számomra baromi kényelmetlen viselet lenne otthonra, de ha neki kényelmes, akkor mi a fsz bajod van vele? Más meg egyszál p öcsben mászkál otthon, az milyen màr...?
Az én szomszédom rendszeresen egy tangában és egy pólóban van otthon. Pedof van 2 nagyobb gyereke is. Általában csak nevetnek rajta. 😊
Balatoni nyaralós szomszédasszony is egész nyáron tanga és póló. Ha vendégek jönnek, ha bográcsban főz, ha kertészkedik akkor is... 😁😁
Anyám sose öltözött fel teljesen, gyakran csak egy bugyi+melltartó volt rajta otthon, vagy csak egy hosszabb póló, de nadrágott sosem viselt a házban.
Nagyon cikinek éreztem, ezért sem hívtam át a barátaim soha sem.
Nagyon fura ha egy anya a kamasz fia előtt meztelenkedik.
Szerintem meleg lettem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!