Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összetörtem a telefonom...

Összetörtem a telefonom hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Kicsit több mint fél éve vettem magamnak a saját pénzemből egy telefont mert az előzőt ami elég régi telefon volt leejtettem és pókhálósra tört. Ez egy drága telefon volt és nagyon szeretem a mai napig de ma kiesett a kezemből véletlen és összetört. Apukám nagyon anyagias és nem tudom hogyan mondjam el neki, minden választ köszönök szépen!

2019. szept. 23. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
De ha már másodszorra ejti el azt a tárgyat, akkor kicsit jobban is figyelhetne. Önmaga miatt főleg.
2019. szept. 23. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom ha annyira osszetorted akkor nem mukodik es ez a fo problemad, mert ha nem.mukodik akkor nincs telod....es ugye apadtol szeretnel kerni egy kis segitseget legyen az anyagi hogy beszall a telod javitasaba vagy vesz neked ehelyett masikat, mert neked most nincs sajat penzed. Jol erzem???

Ha pesti vagy lemesz az aluljaroba es par ezerert a mobilosoknal kapsz egy regi mobilt. Igy apad es anyad elernek azaz nem tunik fol a telohiany, a haverokat is tudod hivni...max istenem nincsenek csetek insta twitter es tarsai. Ha meg apadnak egyszercsak feltunik, hogy soha nem vagy napkozben messengeren vagy vacsorakor nem az okosodat nyomkodod, akkor kozlod lefagyott es beadtad egy szervizbe varod higy keressenek.

Egyebkent nem kellene hazudnod se (foleg ha max szoban beszol hogy bena vagy mert hat valljuk be az vagy de nem te egyedul a vilagon az en mostohagyerekem a meregdraga ajfonjat kb egy het utan leejtette....mert tokellutott es a farzsebeben hordja de ugy veszi elo mintha o profi zsonglor lenne es hat nem az...).

Szoval eleallsz vagy jobb ha irsz neki emailt amikor o munkaban van vagy smst (hogy emessze kicsit es ne egybol tudjon leszidni), es megmondod apa ma rohadt rossz napom volt ugyanis leejtettem a telom, tudod azt amit xxx ezerert vettem es most itt vagyok telefon nelkul. Arra gondoltam veszek egy buta telefont es gyujtok az ujra. Vagy apa szerinted mit csinaljak javithato ez? Es megmutatod neki. Hatha a ferfi butykolesi inger erosebb nala es a problemat akarja megoldani majd nem pedig a te foldbedongoleseddel lesz elfoglalva.

Amugy ha azt mondja bena vagy akkor bologass es mond igazad van apa teljesen igazad. Es hamarabb tul leszel rajta.

2019. szept. 23. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Most ugye nincsen pénzed se újat venni se megjavítani? Jól gondolom és ez már második telefonod ami le eset és tönkre ment ,akkor is álj oda és mond meg tönkre teted és bird ki a korholást amit kapsz.
2019. szept. 23. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Majd veszel másikat. Pénz nem számít.
2019. szept. 23. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés? Te vetted, saját magadnak tanuló pénz.

Legközelebb köss rá biztosítást. És ha anyagilag megterhelő újat venni, akkor vegyél középkategóriásat. Más, ha egy 60 ezres telefon megy tönkre, vagy egy 300 ezres. Előbbi is nagy kár, de érted.

Apukádtól nem értem miért tartasz.

Megesik sajnos, hogy leesik, nem a te hibád, hogy ilyen gyenge anyagból van. Én kb fél évente ejtem le és így is törtem már el. Ez van.

2019. szept. 24. 07:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinaltasd meg, es ne szolj rola. Legfeljebb majd utolag megemlited.
2019. szept. 24. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

En nem varnam meg, hogy eszrevegye, inkabb mikor hazamegyek, elmondanam, hogy apa, kepzeld, ma milyen rossz napom volt, ma veletlenul kiesett a telefon a kezembol es osszetort, nem tudom, hogy sikerult, de nagyon bant. Tudnal segiteni, hogy amig osszesporolok egy ujra v. Javitasra, addig hogy tudnek telefonalni,szukseg eseten?

ebbol latna, hogy sajnalod, belatod, hogy a te hibad es nem tole varod, hogy vegyen egy uj telefont. Viszont ha egy regi telo is, de jo lenne, hogy esetleg haza tudj szolni ha lekested a buszt vagy valami varatlan dolog tortenik.

Egyebkent nagyon sajnalom, hogy ilyen a mai vilag felfogasa, hogy a szulonek semmi koze hozza, hogy a gyereke osszetorte a telefonjat, es miert is kene elmondani, hisz a sajat penzen vette? szerintem igenis koze van hozza, ha meg kiskoru es egy haztartasban elnek.

2019. szept. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!