Szerintetek az normális, hogy egy lány 23 éves létére nem meri azt mondani a szüleinek, hogy szeretne a barátjánál aludni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 17:14
11/15 anonim válasza:
19 évesen már többet aludtam nála, mint nálam (mondjuk én akkor már külön éltem az egyetem miatt) és 21 évesen költöztünk össze végleg. Most 24 vagyok, nevetséges, hogy ilyet ne merjen megmondani. "Anya, apa, randizok két hete a Pistikével, ma nála alszok, holnap ebédre jövök" és kész. Ha ennyit nem mond a szüleinek, hagyd a francba, nem érsz neki semmit se, keress olyat aki agyilag is felnőtt, nem csak életkorban.
12/15 anonim válasza:
Nyilván nem normális, de valószínűleg születésétől fogva úgy van nevelve, hogy fél a szüleitől, nem mer nekik dolgokat elmondani. Ezt meg nem változtatja meg az, hogy betölti a 18-at.
14/15 anonim válasza:
Miért nem meri? Messze lakik a barátja? Vagy a szülőknek van egyéb baja vele?
15/15 anonim válasza:
Szerintem meg normális
És a gyerek fél a szüleitől, mert gondolom úgy nevelték hogy egy kis magánélete sem legyen és félelemben tartották. Vagy megjegyzést tesznek rá stb.
A szülők nem csak jók lehetnek
Ha meg fél egy 23 éves lány a szüleitől egy ilyen alapvető dolgot bejelenteni akkor annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!