Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy apa hogy mondhat ilyet a...

Egy apa hogy mondhat ilyet a lányának?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban vagyok, 25 éves. Dolgozom, sulizok is. 1 hónapja vagyunk együtt a párommal, amit tudni kell, hogy 200kmre lakunk egymástól, szóval mindig úgy oldjuk meg, hogy nála alszom több napot. Nálunk nem, mivel szüleimmel lakom, és tudni kell róluk, hogy apám elég régi módi, sose engedte meg hogy egyik barátom is nálunk aludjon. Okés, elfogadom ha annyira nem akarja.

Viszont egyik hétvégén történt az, hogy mondtam nekik hogy akkor vasárnaptól keddig ott alszom a barátomnál. Persze már a bejelentés előtt gyomorgörcsöm volt, mert tudtam vita lesz belőle. Elkezdte mondani, hogy munkába ki fog menni, meg hogy én megbolondulok ha f. szt látok. Ezt szóról szóra így mondta. Ez akkora nagy bűn, hogy végre találtam valakit, akivel normálisan eltudok lenni, így 3 év szingliség után, vagy én nem is értem. Utálhat? Vagy volt valakinek valami hasonló tapasztalata? Vagy viselkedett hasonlóan az apja?

2019. szept. 19. 21:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Alapjában véve tényleg kicsit gáz lenne, hogy te utazol mindig. De mivel írtad, hogy hozzád nem mehettek, így teljesen érthető, nem értem a válaszokat.

Hol talalkozzanak akkor, ha a lánynál nem lehet? 200 km van köztük, nyilván úgy éri meg elmenni , hogy akkor már ott is alszol nála.

Az nem derül ki a kérdésből, hogy ezért szabit kell kivenni. Mert az tényleg hülyeség lenne.

Igazából ez a te dolgod, te életed. Ne befolyásoljon édesapád meg néhány random gyakoris idegen véleménye.

Ha összeköltöznétek is, mi történne? Nagyon sok ismerősöm költözött össze hamar a párjával és nem bánták meg. 25 évesen azért nem hiszem, hogy éveket kéne várni költözés előtt.

2019. szept. 20. 05:57
 22/26 anonim ***** válasza:
29%
Munkahelyen ha dolgozol olyat nem lehet megcsinálni hogy egyik nap kitalálom hogy most nem mész be 3 napig ,mert egy munkahelyen beosztást csinálnak minimum 1 héttel előre de sok helyen 1 hónapra előre és már előre szólni kell mikor kérsz szabadságot ,vagy mikor kapsz szabadnapokat ,ha ki akarod magad rugatni egy fiú miatt akkor bizony apádnak van igaza .
2019. szept. 20. 06:16
 23/26 A kérdező kommentje:

Akik azt írták gáz, hogy én megyek a pasi után, ő szokott eljönni értem, és haza is hoz.

A másik pedig az, hogy nem 10 percre lakunk egymástól, hogy minden nap elugorjon, elvigyen randizni is. De azt gondoltam ez felnőtt embereknek érthető. Mivel 4 órát utazni napi szinten, hogy egypár orára lássuk egymást, szerintem abszurd. Ő is dolgozik és én is. Ezt valahogy össze kell egyeztetni.

Tényleg sok a rosszindulatú válasz. Nem baj ha valakinek más a véleménye, de vannak elég érdekes válaszok

2019. szept. 20. 06:19
 24/26 A kérdező kommentje:
munkahelyemen hetfőtől péntekig dolgozom, de viszont előre tudom mindig, hogy mikor veszem ki a szabadságot, és itt nem gond. még ha az nap szólok az se gáz, főleg úgy, hogy kész van a munkám.
2019. szept. 20. 07:12
 25/26 anonim ***** válasza:
10%

Ha nem tetszik a mamahotel (vagy inkább papahotel), akkor el lehet költözni! 🙂

Persze akkor az életben nem lesz saját lakásod, de mit számít az ilyen szülő mellett??

2019. szept. 20. 07:45
 26/26 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk pont igaza van apucinak.
2019. szept. 20. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!