Mennyire szólnátok bele 23 éves fiatok életébe, ha lenne barátnője, külön élne tőletek és saját keresete lenne, illetve 1 ft-ot nem kérne tőletek otthonról?
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 08:56
12/15 anonim válasza:
A barátnõd te választod magadnak, ebbe nem lehet beleszólni.
13/15 anonim válasza:
Minimum adnia kéne 50 000 ft ot havonta, ha már én szültem és töröltem ki a szaros pics@ját és le kellett mondanom miatta az igényeimről ez az alap hogy ezzel támogat. Barátnőjét megnézném hogy nekem megfelel-e ha nem, akkor szépen kidobja . Vasárnapra én megyek át hozzá ebédelni, és ha nem elèg jó a főztje szépen kidobja és kezdi előlről. Azt hiszik sokan hogy viccelek. A 45 éves kisfiam ezt csinálja minden héten. Teljesen boldog egyedül.
14/15 anonim válasza:
"Attól ám még a gyerekük vagy, és mondhatnak véleményt", - ez stimmel. "terelhetnek" - hogyne, a birkákat azt nyugodtan terelhetik, ha tudják. Én spec ember vagyok, nem kérődző, hogy bárki is terelgessen...
(na jó, a házimaccsot kiéve, az odaterelhet szokása szerint a tányérjához, hogy adjak bele neki kaját:))
15/15 anonim válasza:
Semennyire nem szólunk bele még úgy sem, hogy támogatjuk anyagilag !
Tanácsot lehet adní, azt sem kötelező megfogadni ! Abból sincs harag, más korosztály, más életszemlélet, más életvitel. ! Nekik kell kialakítaniuk az életüket, összeszokni, együtt élni.
A szülő dolga támogatás, elfogádás.
Mi így teszünk, és jó a fiatalokkal a kapcsolatunk. Összejárunk néha :) élni és élni hagyni !,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!