Jogosan vertem meg apám haverját?
De bakker nem értitek meg hogy pont azért küzdök hogy senki ne szóljon bele ??
Én nem szóltam bele, de a haver igen, és én pont ezért állítottam le mert ez a kettejük dolga nem a haveré és nem az enyém.
És nem jó szándékkal bíztatja, sőt.
Hagyja ott, verje meg, takarítsa el a házból, és amikor apám megverte anyám még röhögte meg helyeselte hogy jól tette, meg hogy így tovább.
Aki továbbra is ennek a féregnek ad igazat az dögöljön meg.
Jobb lesz, ha elválnak.Legalább édesanyád megszabadul, attól az állattól.Ha bárki megverné az anyámat,karját törném az biztos.Haver helyett apádat kellett volna jól helyretenni és kérdőre vonni,hogy mégis mit képzel magáról.Hallgat arra a hülyére is.
Édesanyád meneküljön,azok ketten meg rohadjanak meg együtt,a nagy haverok.
Értsd meg, nem a féregnek adunk igazat.
Neked kell azt megérteni, hogy vannak dolgok amibe nem szolhatsz bele.
Ha apádat ennyire tudja befolyásolni egy haver,vagy nő vagy akárki, akkor jobb ha szét mennek.
Mert anyud jobbat érdemel.
Tapasztalatbol mondom.
Szerinted miért biztatja apudat a haverja?
Mert apud állandóan szidja anyudat a háta mögött.
Na, egészen az utolsó kommentedig pártatlan voltam kérdező.
De ezek után én is azt mondanám, váljanak csak el, amilyen gyorsan csak tudnak! Szegény édesanyád egy agresszív állattal jött össze, és született is tőle mégegy agresszív, indulatkezelési problémákkal küzdő gyereke....
Anyukád meneküljön csak, apádnak meg tőből a keze törjön le, hogy egy nőre, a gyereke anyjára kezet emel! Szégyelld magad kérdező, hogy itt vered magad, büszkélkedsz az önbíráskodásoddal, ami nem mellesleg büntetendő (!), de ahhoz már kevésbé voltál nagylegény, hogy Apádat leállítsd, amikor arra a nőre emelt kezet, akitől te az életedet kaptad!
Gratulalok, jar a keksz!
Megnézném azt a gőgös, büszke fejed bilincsben is te "kemeny gyerek"! 😊
Ja, mégsem vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!