Hol lehet kivizsgálni, hogy Édesanyja vagyok a gyermekemnek és a vérszerinti kapcsolat fenn áll. Mennyibe kerül ez a vizsgálat, milyen anyagot kell beszereznem hozzá?
Figyelt kérdés
Én biztos vagyok benne, hogy én hoztam a világra, de a lányom kételkedik benne.2019. aug. 23. 13:57
21/25 anonim válasza:
Ha te vagy a gyerek, akkor kár ezen rugózni. Szeret téged? Gondoskodik rólad? Felnevelt? Ha igen, akkor ő igen is anya! Ha ő szült, ha nem.
22/25 anonim válasza:
"15,17 éves fiaimnak ilyen soha nem jutott eszükbe .még a vele egykorú ismerösöknek sem"
Aha, mert te nem csak a fiaidnak, hanem az összes velük egykorú ismerősöknek is a fejébe látsz, ugye? ;-)
Simán eszébe jut bárkinek (ha másért nem, egy-egy film vagy könyv hatására), az még nem baj. Az viszont tényleg igaz, hogy továbbgondolás után azért csak a töredék jut odáig, hogy az anyjának (vagy a sima ismerőseinek :) ) is az orrára kösse, és ezeknek is csak egy további töredéke az, akik tényleg ügyet csinálnak belőle, tényleg elvárják, hogy akkor most járjanak utána mindenféle vizsgálatokkal, több tízezer forintos módszerekkel, annyira komolyan gondolják.
23/25 anonim válasza:
Ha kételkedik, az azt jelenti, hogy nem szeret Téged eléggé, úgyhogy költsön rá Ő, ha saját keresete lesz. A fenét sem érdekelné, hogy az Édesanyám hozott-e a világra, ha szeretetben felnevelt.
24/25 anonim válasza:
A kisbabám karkötője leesett a kórházban, néha én is elmerengtem rajta, hogy úristen és ha nem is őt kaptam vissza :) de szerencsére volt rajta egy speciális ismertetőjegy.
25/25 anonim válasza:
Ne DNS vizsgálatra vidd, hanem pszichológushoz! /elmeorvoshoz/ De lehet hogy megteszi, ha nyakonborítod egy vödör jegesvízzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!