Szülők, nálatok alap, hogy rendszeresen elmentek a középiskolás gyereketek iskolájába szülői értekezletre és fogadóórákra, vagy ha nem tudtok elmenni, akkor telefonon/e-mailben érdeklődtök az ofőnél és szaktanároknál a gyerek iskolai előmeneteléről?
Az én szüleimnek eszükbe sem jut ilyesmi, mert apám nője épp mostanában ellett, anyám meg az új farok polírozásával van elfoglalva... én meg csinálok amit akarok - le se xarnak. XD Ha totál bedrogozva haldokolnék egy árokparton, az se tűnne fel nekik...😅
Szal nem, sztem nem alap, h törődsz a kölyköddel, amit egy baleset folytán a világra cartál....
"Az én szüleimnek eszükbe sem jut ilyesmi, mert apám nője épp mostanában ellett, anyám meg az új farok polírozásával van elfoglalva... én meg csinálok amit akarok - le se xarnak. XD Ha totál bedrogozva haldokolnék egy árokparton, az se tűnne fel nekik...😅
Szal nem, sztem nem alap, h törődsz a kölyköddel, amit egy baleset folytán a világra cartál...."
Vagyis szerinted az az alap, ha valaki így beszél a saját szüleiről, a szülei meg le se sz.ják őt? Sajnállak...
Nem, egyedül nevelt anyukám. Szinte mindig olyankor volt, amikor dolgozott. Amikor nem, akkor azert elment.
Általánosban felhívta az ofőt. Középiskolában már senki sem foglalkozott vele. Nem volt gond, mert jó tanuló és jó gyerek voltam.
Szülői értekezletre szinte mindig, fogadóórára pedig szinte soha nem megyünk el.
(3 gyerek van, elég jól tanulnak, a magatartással sincs gond, otthon is és az e-naplón keresztül pedig rendszeresen látjuk az iskolai munkát is...)ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!