Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha apum cigány félvér anyum...

Ha apum cigány félvér anyum magyar akkor én mi vagyok?

Figyelt kérdés

2019. jún. 15. 17:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Cigány
2019. jún. 15. 23:59
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Van benned egy vonoval! Ez jo!😄
2019. jún. 16. 00:14
 13/22 anonim ***** válasza:
6%

Cigany, azt nem szabad mondani,ahhoz mar annyi negativum kapcsolodik,hogy szitokszonak szamit! Ne sertgesd mar!

Kedves kerdezo, roma vagy akkor talan.

2019. jún. 16. 00:16
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
A baratom is cigany allitolag,de en nem vettem eszre,mig nem mondta,anyukaja allitolag cigany,apukaja nem. De nem szokott tema lenni. Elozo baratom is ugyanilyen volt 50'szazalekos.😄
2019. jún. 16. 00:23
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Amugy ez nem ugy van,hogy az vagy,aminek vallod magad?

Index:

Magyarországon hivatalosan az az ember cigány, aki magát a népszámláláson, a szavazásnál, az iskolában, az önkormányzatnál cigánynak vallja, mivel az 1992-es adatvédemi törvény alapján az etnikai hovatartozást az érintett írásos beleegyezése nélkül nem lehet nyilvántartani. Az asszimiláció vágya vagy a cigányellenességtől való félelem miatt azonban Magyarországon a roma népesség nagy része nem szívesen vállalja roma identitását. Az 1990-es népszámláláson 143 ezer ember, a legutóbbi, 2001-es népszámláláson 190 ezer ember vallotta romának magát, de a társadalomtudományi becslések szerint Magyarországon sokkal több cigány él, legalább hat-hétszázezres csoportról van szó.

2019. jún. 16. 00:25
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

Az en 50 szazalek roma baratom becsuletes,nyilt szivu,huseges, szelid,felenk,erzekeny,jora torekvo,senkinek nem arto, munkaban tobb,mint preciz.

Szoval egy szent. Tiz eve jarunk egyutt.

Szoval azert cigany es cigany kozott is van kulonbseg.

2019. jún. 16. 00:45
 17/22 anonim ***** válasza:
44%

Lehet,hogy a kedves kerdezo is jo ember,attol,hogy cigany. Attol,hogy roma. Es lehet,hogy szeretne beilleszkedni a tarsadalomba es szeretne,ha szeretnek.

De konnyen lehet,hogy sokkal jobban beilleszkedett mar,mint amennyire en valaha is fogok.

Szoval hulyesegekrol papolok iitt.,lehet.

2019. jún. 16. 00:50
 18/22 anonim ***** válasza:
36%

En amugy az intelligens,szemuveges romakat nagyon birom.

Egyszer randiztam egy olyannal internetrol.

2019. jún. 16. 00:54
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
Ha van benned egy csepp cigány vér, akkor cigány.
2019. jún. 16. 05:15
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
Az vagy akinek tartod magad. Bennem legalább 4 féle vér csörgedezik, hivatalosan és nagyrészt magyar vagyok, de manapság igencsak szégyellem ezt
2019. jún. 16. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!