1 hét múlva jönnek az amerikai rokonaink akikkel én még
nem is találkoztam szóval nekik kéne valamilyen ajándék
mondjuk magyar specialitások csak szeretnék ötleteket?
Nemzeti színű szalagos kulacs és népviseleti baba.
2019. jún. 2. 08:08
2/11 anonim válasza:
Minek? Eddig is jol megvoltal nelkuluk. Sz#rj az egeszre! Koszonj illedelmesen angolul,mutatkozz be mondd el h orulsz nekik. Aztan hagyd oket a f... ba 😊
Most mit izgulod tul..
2019. jún. 2. 08:16
3/11 anonim válasza:
Ja* es en mar azon kibuktam volna ha egyutt kellett vna 1-2 hetig elnem joforman VAD idegenekkel. :(
2019. jún. 2. 08:17
4/11 anonim válasza:
Egy üveg házi pálinka. Nagyon hálásak lesznek érte. Szerintem inkább etesd meg őket, nagyobb élmény. Töltött káposza, pacal, kakashere örkült...ilyesmi
2019. jún. 2. 09:02
5/11 anonim válasza:
Most nem azért a 20 fillérért, de minek kéne nekik ajándék? Ajándékot az hoz,aki JÖN. Amikor mi mentünk az ausztrál rokonokhoz, akkor vittünk ilyen pálesz meg népművészeti agyagedény féle cuccokat, amikor meg ők jöttek, akkorők hoztak nekünk koalás plüsst meg krokodildundis kalapot. :)
Ilyenkor nektek megvendégelni illik őket, étterem, vagy odahaza parti, meg elvinni a Gellért-hegyre várost nézni.
2019. jún. 2. 09:08
6/11 anonim válasza:
Igaza van az 5-ösnek, aki jön, az köszön! Esetleg amikor mennek akkor valami kis búcsúajándék.
A nemzeti szalagos porfogókat senki se szereti. Már a reptéren kidobja, hogy ne kelljen a gépre plusz súlyt vinni. Inkább vegyél olyat, amit használni tud.
Angol nyelvű szakácskönyv, pl.
Nőknek Helia D termékek.
2019. jún. 2. 12:42
9/11 lilla64 válasza:
Nem tudom,de én nem vennék ajándékot annak aki jön.Vendégül látni őket,megmutatni a nevezetességeket,vagy amit látni akarnak,ennyi.
2019. jún. 2. 13:28
10/11 anonim válasza:
Valóban az az általános, hogy a vendég hoz ajándékot, de cserében a házigazda megvendégeli. Egy közös főzés/sütés, kerti party általában mindenkinek imponál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!