Igen, és (ex)pasidnak a bátyja lyuksógora is lesz egyben.
2019. ápr. 9. 20:53
2/10 anonim válasza:
Igen, de genetikailag még érdekesebb a helyzet, ugyanis mind a négy nagyszülő ugyanaz, tehát közelebb lesznek egymáshoz mint unokatesók vagy féltesók. Ez esetleg öröklött betegségeknél lehet fontos.
2019. ápr. 9. 21:03
3/10 anonim válasza:
Igen, persze.
2019. ápr. 9. 21:03
4/10 anonim válasza:
Szerintem "csak" féltestvérek, mert az unokatestvérek esetében nincs közös szülő (jelen esetben közös anya). A féltestvéreknél ugyanaz az anya vagy az apa. Szerintem.
2019. ápr. 9. 21:05
5/10 anonim válasza:
Nálunk fordítottja volt, ugyanaz a pasas csinált gyereket anyámnak, meg a nővérének.
(Nem én vagyok az a gyerek, hanem a féltestvérem.)
(Az lenne még érdekes szituáció, ha a két apuka egypetéjű ikertestvérek lennének, mert akkor genetikailag teljesen testvérek lennének a gyerekeid.)
2019. ápr. 10. 08:25
7/10 anonim válasza:
Más:
Elvileg egy embernek 3 anyja lehet. Egy ugye a genetikai anyuka, akinek a petesejtjét használják. Ha béranyával születik a gyerek, akkor az egy másik anya, hiszen ő szüli. Ha pedig kicserélik a petesejtben a mitokondriumot, akkor az a harmadik. (Ha meg van egy nevelőanyja, aki egy negyedik személy... hagyjuk :-))
2019. ápr. 10. 08:29
8/10 anonim válasza:
Jeezusoooom pfffffff.....
2019. ápr. 10. 09:02
9/10 anonim válasza:
Nálunk is ez a felállás. Anyukám terhes volt, amikor a férje meghalt egy balesetben, majd a férj testvére (és maga a család) segített (anyagilag, érzelmileg, mindenhogyan) anyukámnak, hogy fel tudjon állni ebből a nem túl könnyű helyzetből. Aztán az évek során össze is jöttek a volt férje testvérével, közösen nevelték a gyereket és utána én is megszülettem, mint közös gyerek. Én mindig úgy hivatkoztam rá, hogy a féltestvérem, megmondom őszintén,hogy az “unokatestvér” kérdés fel sem merült bennem soha... Viszont szerintem nincs is nagy jelentősége. Tulajdonképpen a “fél” sem kifejezetten fontos, nekem olyan mintha rendesen, igazi testvérek lennénk.
2019. ápr. 10. 13:49
10/10 anonim válasza:
Mind a kettőnél több lesz.
Fél lenne, ha ugyanaz az anya és egymásnak idegenek az apák.
Unokatesó lenne, ha testvérek az apák, de egymásnak idegenek az anyák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!