Erre mégis mit lehet mondani? Mi a véleményetek?
Idióták. Hagyd őket a francba. Viszont nem a legjobb helyre jöttél panaszkodni, itt szét fognak szedni. :D
Pl.: aki azt írta menjél idősekhez felolvasni. Most annak mégis mi a f**om köze van ehhez és hogy sikerült a kettőt összefüggésbe hozni? xD Ennyi erővel én meg akkor azt tanácsolom, hogy
Főzzél inkább rakottkrumplit! :D
20 évesen ilyen értékrend mellett nem is érdemelsz többet. Nem hiszem, hogy ennek ennyire fontosnak kellene lennie, hogy még a családoddal is "veszekszel" miatta.
Gondolom hisztiztél, hogy nem kaptál szavazatot tőlük vagy a családod és ezért tiltották le őket/titeket.
"Koncentrálj arra, hogy minél inkább beleadd ebbe a versenybe azt, amid van - hogy megtudd, mire vagy képes."
XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDD
Mire készül? Harvard felvételi? XDDD NBA-draft?:DDDDDDDD Olimpia?:DDDD
Befostam a röhögéstől:DDDD itt sírok 20 perce ezen:DDDD Remélem csak iróniából írtad, fel lett dobva a napom:DDDD
Ez a verseny, ami arról szól, kinek van több közeli ismerőse.... XXXDDDDD
"arra, hogy minél inkább beleadd ebbe a versenybe azt, amid van - hogy megtudd, mire vagy képes"
Mi van? Ezt komolyan írtad? Ez csak egy rohadt közönségszavazós verseny! Arról szól, kinek van több ismerőse, kiben van annyi pofa, hogy zaklassa az ismerőseit, és ismerősének az ismerőseit, és ismerős ismerősének az ismerőseit, és ismerős ismerősének az ismerősének az ismerőseit. :D
Úgy írtad, mintha élsportolónak készülne a kérdező.
Na ilyenkor örülök,hogy nincs facém. E mail címem van,de a gyakori az egyetlen oldal,ahova regisztráltam.
Talán vegyél részt olyan versenyen,ahol tényleg a tehetség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!