Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Akik bántalmazó kapcsolatból...

Akik bántalmazó kapcsolatból kilépték, a szüleitek mellettetek álltak, vagy ellenetek fordultak?

Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Én ismerek ilyen nőt, és a szülei, ameddig tartott a kapcsolat, megpróbálták rábeszélni, hogy szabaduljon meg a bántalmazó férjétől, és igazuk is van, egy normális szülő sem nézné ezt jó szemmel, és elég bosszantó lehet szülői szemmel, hogy hagyja magát a gyerekük bántalmazni. És ha egy szülő egy ilyen kapcsolatban azt mondja, hogy ugye, hogy igazuk volt, hogy ki kell lépni a kapcsolatból, az nem ellene fordulás vagy kötekedés, hanem igazuk van. Nem százas, aki egy bántalmazó kapcsolatot eltűr, és ilyenkor a bántalmazott fél is hibás, amiért ezt tűri.
2018. okt. 30. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Mindegy, hogy a szülők hogyan reagálnak, a bántalmazó kapcsolatból ki kell lépni!
2018. okt. 30. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ellenem fordultak. Nem értették, miért akarok válni egy ilyen jóravaló, rendes férfitől. Előttük sose bántott. Csak otthon, ahol senki se látta.
2018. okt. 30. 17:14
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Ellenem fordultak. Mert ő egy áldott jó ember. Igaz, úgy sosem bántott, hogy fizikailag. Csak éppen hülyére dolgoztatott a szakmámban a gyes alatt, sosem ismerte el, amit csinálok, a családjával szemben sosem védett meg. Ez is bántalmazás.
2018. okt. 30. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé vegyes, mert az exem iszonyu nagy manipulátor és apám mindig azt hitte én vagyok a hülye olyan jól sikerült megvezetnie....
2018. okt. 30. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Ellenem fordultak. Nem hitték el hogy ő nem az akinek látták. Még én voltam a rossz hogy nem tűrtem tovább
2018. okt. 30. 17:49
 7/11 A kérdező kommentje:

Látom nem csak én jártam úgy h a szülei a bántalmazót támogattak,engem még összeverve is elzavartak otthonról,hazamentem azt hittem h megvédenek,bár ők is vertek sokszor minket. :( De azt hittem támogatnak majd. Anyám üvöltözött h tegyem a dolgom azért kapok mert ezt érdemlem mert nem teszem a kötelességem.. Apám meg megütött h mit képzelek magamról nőként.. Felakartam jelenteni de apám erre is nekem jött az utcán.. Lehet ezért is választottam egy bántalmazót tudat alatt mert otthon is bántalmazva voltunk.. Egyre inkább kezd kirajzolódni h minden az otthoni állapotok miatt alakult így. Sok évem ráment erre.. Már nem élek abban a kapcsolatban,és a szüleimmel is megszakítottam a kapcsolatot de még most van aki ha megtudja mi történt anno nekem esik h Szegény pasi szegény szülők.. És én? Tényleg ilyen a felfogás még 2018 ban is h az a szemét aki kilép ebből elhagy egy bántalmazót megszakítja a kapcsolatot azokkal akik vissza zavarták és még meg is ütötték h nyomatékosítsák ezt? Mintha tényleg ezt érdemelné egy nő.. Valami megerősítést kerestem,mert nagyon ezt látom h a bántalmazás

teljesen elfogadott lett és nem szabad fellépni ellene nem szabad h azt mond nem kérsz belőle mert onnantól a család barátok közvélemény is ellened fordul h csak egy picsogó nő meg gyerek.. És a kommentekből is látom h sajnos nem egyedi ez.. :(

2018. okt. 30. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Naív 15 voltam mikor beleszerettem egy 25 éves rockersrácba.

A kapcsolatunk nyilván a korkülönbség miatt a szüleimnek nem volt szimpatikus. Én szerettem....2evig voltam vele kimondottan együtt , a második évben már vért a srác és folytogatott mert féltékeny volt ok nélkül. Feltúrta a telefonom, a gépem, az oldalaimat(Facebook), nem engedett el sehova sem senkivel, ha mentem, mert persze hogy mentem akkor még fenyegetett. +1ev volt mire sikerült eltuntetnem az eletembol sok lila foltal és megtépázott hajjal.

A szüleimnek eleinte nem mondtam el mert szégyelltem. Aztán kitálaltam anyámnak, amit apa meghallotta .A végén már apa se kezet se fogott vele és köszönőviszonyban sem volt vele. Anyám nem engedte be a házba ( mert persze előttünk akart öngyilkos lenni) mellettem állt mind a két szülő. Anya tudta a hattereta sracnak de nem mondott nekem semmit róla, mert látta hogy szerelmes vagyok és gondolta magamtól rájövök. Hát így is lett, de sosem gondoltam volna az emel rám kezet aki elvileg szeret..persze az elején ott kellett volna hagyni és össze se kellett volna vele jönni, de hát késő bánat.

Azóta találtam egy rendes pasit aki korban is majdnem megegyezik velem , bár ez volt 5 éve. A szüleim imádják.

Ez a bántalmazás megpecsételődött az életemben. Nagyon nehezen tudtam újra bízni és egy darabig az utcára sem mertem kimenni.

A srácnak azóta gyereke van egy 17 éves kislánytól...pacsi..

2018. okt. 30. 19:16
 9/11 A kérdező kommentje:

A srácnak azóta gyereke van egy 17 éves kislánytól...pacsi..

:O

Jobb is hogy megszabadultál ettől az alaktól. :O

2018. okt. 30. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen ez van hogy ezt mi csak kapcsolatban éljük át, a bántalmazást, és a külvilág előtt teljesen más szinben mutatja magát a bántalmazó. Én irtam hogy nekem azt hitte apám én vagyok a hülye....az exem az összes ismerősünkkel elhitette hogy én voltam aki kiléptem es tonkretettem a gyerekeink életét....a sztori fele vagy egy része mindig igaz volt csak a másik felét mindig "megmagyarázta" (manipulativ módon).

Sajnos az is igaz hogy amire szocializálódunk gyerekkorban azt várjuk felnőttként is....nekem is apám bántalmazó volt szidott es olykor elvert....nehéz jól rálátni.

Az viszont fix hogy én anyatigrisként védem a gyerekeim es soha nem fordulna elő, hogy ne nekik higgyek....

2018. okt. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!