Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghívtak, de nem elmenni?

Meghívtak, de nem elmenni?

Figyelt kérdés

Nagynővérem meghívott az esküvőjére, és az egész családom megy, de nekem nincs kedvem menni. Nagyon nem kedvelem őt. Anyukámék pedig nyaggatnak, hogy menjek.

20f

2018. aug. 13. 20:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
A nagynővér nem a nagybátty női megfelelője? Tehát a szülő női testvére? Mondjuk nagynénének mondják, de ha erre gondol a kérdező, akkor nem hiszem hogy akkora katasztrófa nem elmenni. Mentsd ki magadat valami fontos elfoglaltsággal.
2018. aug. 13. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Olyen értelemben sose leszek magyar mint ami otthon divat.. Akit meg nem kedvelek,nem bájolgok elötte nem játszom meg magam egy tál pörköltért, utána meg mocskolom a háta mögött..
2018. aug. 13. 22:26
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
9, ez nem magyar. Csak egy jöttment, aki képes minden kérdésnél kiélni a beteges hungarofóbiáját.
2018. aug. 13. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Na jó, nem bírom megállni én sem ezt, szerintem jöttmentnek sokkal jobb lenni, mint magyarnak. Nem tudom, most miért kell őket szidni, nem olvastam minden választ, csak ezen akadt meg a szemem.
2018. aug. 13. 22:35
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Minden bizonnyal a mennyasszonnyal fogod a legkevesebb közös pillanatot megélni. Jó kis asztaltársaságot kihagyni?! Hát te tudod...
2018. aug. 14. 00:00
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem kedveled őt, akkor ne menj.

Én sem megyek el mostohaanyám ilyen-olyan bulijára, mert "elvárnák", hogy menjek. Minek?

Tkp. az esküvőmre sem fogom meghívni, mert ki nem állhatom őt (és nem azért, mert apával van, hanem azért, amilyen rongy ember)

2018. aug. 14. 09:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
mi a rák az a nagynővér ? :D
2018. aug. 14. 10:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Az ingyen kajáért nem kell jopofizni,tudom itthon ez a modi h utáljuk egynást de elmegyünk ilyenkor potyakajázni,"

Azért nem annyira "ingyen kaja" és "potya kaja" az a kaja.

Vagy te nem szoktál pl. pénzt adni, mint meghívott?

2018. aug. 14. 14:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Ugyan màr #18. A #6. válaszolót nincs az a pár aki meghívná a lagzijába. Így nem kell neki ajándékról, pénzről gondoskodni. 😁
2018. aug. 14. 15:12
 20/22 anonim ***** válasza:
De szoktam adni,de nálunk az esküvő érzelemről szol nem a potyárol vagy pénz kunyirol,nem vártuk el mi se h egy ház árat tolják a kalapba,ma erről szol h lehuzzátok egymást egy családi rendezvényen is..
2018. aug. 14. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!