Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan rokonnal, aki minden nap megjelenik?

Figyelt kérdés

Munkából egyenesen ide jön, nem hazamegy. Este 7kor is. Kávéért jön, meg néha eszik valamit. Sajnos nekem olyan szinten nincs beleszólásom, hogy megtilthassam neki, mert az anyjához jön, de neki és kezd már elege lenni belőle, csak nem szól neki, mert az anyja.

Hogy lehet valaki ennyire pofátlan? Nem érzik az ilyen emberek, hogy már másoknak kezd sok lenni belőlük? Nektek vannak ilyen rokonaitok?

2018. máj. 26. 11:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, tudok olvasni, de míg írtam, a te válaszod megelőzött.

Van ilyen, nem kell még élesebbre köszörülni a nyelvedet! Ahogy látom, mást se kímélsz!

Költözz el, ha fenn tudsz tartani egyedül egy lakást. Ha nem, akkor ne ingereld, ne uszítsd nagyanyádat a fia ellen, ehhez sincs jogod!

2018. máj. 26. 13:42
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Ha jól értem, az illető a nagybátyád, tehát te az unokaöccse/húga vagy. Nos, ha egy felnőtt ember el akar menni az édesanyjához, nehogy már az unokaöccsétől/húgától kérjen erre engedélyt! Akkor se, ha ők az édesanyjával egy házban laknak!

Nem vagy köteles nézni az arcát. Ő nyilván nem hozzád jön, nem veled akar beszélgetni, hanem nagymamáddal. Te bent lehetsz a szobádban, tanulhatsz, zenét hallgathatsz, gépezhetsz, barátoddal együtt lehettek, vagy elmehetsz otthonról.

Egyébként ha kedves szüleid nem a nagymama nyakára költöztek volna, akkor ilyen problémád nem lenne...

2018. máj. 26. 23:29
 23/23 anonim válasza:
62%
Kissé parasztok vagytok, engem is felbszna a helyzet, mellesleg leírta hogy nem csak őt zavarja, hanem a nagyanyjàt is. Ha ő nem csinál semmit annak erdekeben h ez változzon akkor mondd meg az embernek hogy mit gondolsz/gondoltok arról amit csinál, hátha elèrsz vele valamit.
2018. jún. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!