Volt már veletek olyan, hogy egy új ember került a családba (házasság, születés által) és nehezen tudtátok őt el/befogadni?
Igen. A szüleim 7 éves koromban elváltak, mert anyám megismerkedett valaki mással.
11 év elteltével sem tudok meglenni vele egy légtérben. Mondjuk tett is róla...
18/F
Az elmúlt 20 évben rengeteg emberrel kerültem rokoni kapcsolatba, a legtöbbjükkel semleges a viszonyom, nem ápolok velük szorosabb kapcsolatot. Pár emberrel kimondottan jó kapcsolatban vagyok, pl. apósommal és édesanyám új társával. És hát vannak, akiket a hátam közepére nem kívánok (pl. azt az embert, aki miatt elváltak a szüleim), velük semmilyen kapcsolatot nem tartok.
Sok kisgyerek is született a családban, őket természetesen minden feltétel nélkül elfogadom, hiszen senki sem tehet arról, hogy hová születik.
Mostohaanyám. A család 95%-a utálja, mint a szart, de okkal.
Mindenkit kritizál, folyton nyavalyog, nem hagy másokat szóhoz jutni, elmarta apát a bátyjától, tőlem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!