Nagyszüleim nem értenek meg?
Az ország túlsó végében laknak amivel nincs is gond mert szívesen látogatom őket és segítek is nekik mert sokat tanulok tőlük, de.
Teljesen más a felfogásuk kezdve a politikával. Ősfideszes antikommunistak ami engem nem érdekel illetve nem tudok a migransozassal se mit kezdeni, világi polgárként aki szeret nyugaton lenni valamint lmps szavazokent nem fejthetem ki s véleményem.
Alapból mindenre elmondhato hogy én inkább nyitott vagyok ok pedig konzervativak ami nem is lenne baj de szinte semmilyen közös téma nincs csak az időjárás meg az autó.
Mit tudok tenni? Szeretem őket.
Szerintem nem a nagyszülőknek kell megérteni az unokákat, hanem fordítva. Imádtam a nagyanyám hallgatni, hogy milyen volt az élet tévé, kütyük, vásárlás nélkül, amikor mindent maguk csináltak, még a tűzakást is, hogy főzni tudjanak.
Ha az a problémád -ha igaz-, hogy "nem értenek meg", akkor egyáltalán nem szereted őket, szerintem.
Főzés, kaja, kert, egészség, lakberendezés, kézimunka, stb. is lehet a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!