Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyszüleim nem értenek meg?

Nagyszüleim nem értenek meg?

Figyelt kérdés

Az ország túlsó végében laknak amivel nincs is gond mert szívesen látogatom őket és segítek is nekik mert sokat tanulok tőlük, de.

Teljesen más a felfogásuk kezdve a politikával. Ősfideszes antikommunistak ami engem nem érdekel illetve nem tudok a migransozassal se mit kezdeni, világi polgárként aki szeret nyugaton lenni valamint lmps szavazokent nem fejthetem ki s véleményem.

Alapból mindenre elmondhato hogy én inkább nyitott vagyok ok pedig konzervativak ami nem is lenne baj de szinte semmilyen közös téma nincs csak az időjárás meg az autó.

Mit tudok tenni? Szeretem őket.

2018. márc. 4. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ő felfogásukat már nem tudod megváltoztatni,beszélgessetek az időjárásról vagy a lepkékről,olyan dolgokról amibe nem tudnak belekötni. Ha politika kerül szóba pedig válts témát. Ha én valamiről nem akarok beszélni,mert nem érdekel akkor csöndben maradok nagyon látványosan és kész.
2018. márc. 4. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte senkivel nem beszélgetek politikáról, annyi más téma van, ha meg nincs, akkor felesleges sok időt együtt tölteni.
2018. márc. 4. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Te tényleg politikáról beszélgetsz a nagyszüleiddel? Nálunk ez valahogy nem téma.
2018. márc. 4. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Provokativ kamukérdés.
2018. márc. 4. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
"semmilyen közös téma nincs csak az időjárás meg az autó." Na mindjárt elhiszem. Egy család vagytok ti? Semmi iskola, mi van a rokonokkal, kedvenc sorozat, mit csinált a szomszéd, mi van a kutyával\macskával\ a körzeti orvos unokahúgának a pasijának a nagynénjével? Ne már.... Az emberek IMÁDNAK pletykálni a környezetükről. Nehogy már ne legyen téma.
2018. márc. 4. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Na nehogy már ne legyen közös témátok a politikán kívül.
2018. márc. 5. 02:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a nagyszülőknek kell megérteni az unokákat, hanem fordítva. Imádtam a nagyanyám hallgatni, hogy milyen volt az élet tévé, kütyük, vásárlás nélkül, amikor mindent maguk csináltak, még a tűzakást is, hogy főzni tudjanak.

Ha az a problémád -ha igaz-, hogy "nem értenek meg", akkor egyáltalán nem szereted őket, szerintem.

Főzés, kaja, kert, egészség, lakberendezés, kézimunka, stb. is lehet a téma.

2018. márc. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!