Van a családodban olyan személy aki nem dolgozik, és a párja fizetéséből élnek?
Átmenetileg igen, mert pár hónapja nincs munkám.
Előtte volt, és keresek folyamatosan, de nem egyszerű a nyelv miatt :)
Anyám és nem azért, mert ebben állapodtak volna meg a pasijával. Egyszerűen könnyebb neki a rokonoknak krokodilkönnyeket hullajtani, hogy támogassák őket, mintsem elmenjen dolgozni. 0 nyelvtudás, 8 általános iskola, csak irodai adatrögzítésben tapasztalat + gyártósor. Természetesen csak 4-6 órában lenne hajlandó dolgozni, minimum 200 ezres fizetésért.
Idegesítő és bosszant, mikor nekem sír, hogy adjak neki pénzt. Amikor megpedzem a munkát, akkor meg felháborodottan kikéri magának, hogy ő nem fog 8 órákat robotolni 140-150 ezerért!
Értem...
Egyik oldalt se védem, de az ingyenélő meg a büdös a munka jelző, elég gáz egy számodra idegenek emberre, akihez semmi közöd. Szerintem.
Ha meg valakiknek ez így oké, és elvannak egy pénzből is, én nem gondolom hogy itelkezhetek hogy ingyenélő pl. Nem irigy az, aki így nyilvánul meg?
Miért lennèk irígy? Én nem szorulok senki pénzére, vannak ambícióim, megbecsülnek, és ha bármi történne nem kellene kétségbeesnem hogy hogyan tartsam el magam meg a gyerekem.
Kérdező miért nem ingyenélő aki csak eltartatja magát? Az hogy házicseléd nem dicsőség a legtöbb nő is megcsinálja ugyan azt munka mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!