Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Volt már veletek, hogy valamil...

Volt már veletek, hogy valamilyen rokon, vagy éppen a párotok valamelyik rokona úgy adott át nektek ajándékot, hogy "nem érdemled meg"?

Figyelt kérdés
Hogyan kezeltétek a helyzetet és ez milyen rokon volt?

2017. dec. 20. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Olyan viszont volt már, hogy sógorasszony nagyon feltűnően csak nekem nem adott ajándékot karácsonykor - és valószínűleg idén is ez lesz; sőt, talán még a hisztit is kiveri, hogy mit keresek én ott az "ő családi karácsonyukon" :)
2017. dec. 22. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem velem történt, hanem tesómmal.

De még nem jutottunk el addig, hogy visszaszóljunk.

Ő 20 éves, én 25. A nagynénénk piszkál folyton minket és amikor szülinap van, vagy karácsony, tesóm olykor kapja az ívet, mikor kisebb volt, beígérte neki, hogy kap majd tortát, ajándékot, aztán meg semmi nem volt, hanem hogy nem kap, mert nem érdemli meg. (mert az asztalnál telefonozik amikor már vége az ebédnek)

De nem mondtuk neki, hogy miért hitegette, ha aztán semmi.

De rosszul esett a tesómnak, csalódott.

Mi holnap ajándékozunk, de majd ezután a kérdés után figyelem, hogy hogyan adja át, mert tutira lesz hasonló megjegyzés.

Nálunk úgy van, hogy mondja, hogy nem érdemli meg, de aztán kedveskedik, majd szurkál beszólásokkal. A családi béke érdekében nem reagáljuk le, vagy újabban tesóm azt mondja, hogy akkor nem kell. de erre az a reakció, hogy jaaj, nem gondoltam én komolyan.

2017. dec. 24. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!