Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha két autóval (10 fö) van a...

Ha két autóval (10 fö) van a család-rokonság és indulnak vacsorára, akkor az megszokott, hogy nem várja meg az egyik a másikat, hanem elöre mennek sz étteremhez és beülnek, rendelnek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 17:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ki akarna olyannal ebédelni, aki szerint ok, hogy mint valami csürhe,részletekbe megy az étterembe a család, mintha közük nem lenne egymáshoz? Átbaszos, elöre megbeszlélt dolgokat szó nélkül felüliró dolgok a normálisak egy családban? Gyerek-rablásért fel is jelenthetném az ilyet!Mert engedély nélkül elvitte a gyerekeim mig én a kicsit pelenkáztam és feltöltöttem újra a táskáját. Karavános az a család, aki képtelen együtt elindulni annyira nem foglalkoznak egymásssal, hogy még nem is beszélnek. Szerintem....de lehet, az a normális, ha letojják egymást. Mindenesetre nem ebédeltem.
2017. júl. 19. 19:24
 12/31 A kérdező kommentje:
Ha valaki a házunkban van, akkor az megteheti, hogy akármikor fogja magát és elmegy velük, holott elöre az volt megbeszélve, hogy ök velünk jönnek? :(
2017. júl. 19. 19:26
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván nem normális, hogy az óvodás gyermekeidet a megbeszéltek ellenére elvitték.

Viszont nem ezt kérdezted, hanem azt, hogy megszokott-e, hogy a család 2 autóval megy és az egyik előre megy. Az megszokott.

2017. júl. 19. 20:06
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem lazíts egy picikét, mert csak hergeled itt magad egy banális félreértésen.

Most azzal kinek tettél jót hogy duzzogásból nem ebédeltél? Családról beszélsz, de jelenleg te szítod a legnagyobb feszkót.

2017. júl. 19. 20:27
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
Eléggé alpári a stílusod, nem is csodálom, hogy ott hagytak!
2017. júl. 19. 20:57
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

"Ki akarna olyannal ebédelni, aki szerint ok, hogy mint valami csürhe,részletekbe megy az étterembe a család, mintha közük nem lenne egymáshoz? Átbaszos"

Ez a te saját csürhéd (családod).

Nekünk mi közünk van ahhoz, hogy a csürhe egyik része nem tudta kivárni a másfél órás tötymörgésedet és előre mentek legelni?!

2017. júl. 19. 21:01
 17/31 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen normális, hogy részletekbeN megy a család, nem vagytok összenőve.

Előre megbeszélt dolog? Óvodás gyerekekkel? Olyan hatalmas nagy probléma, hogy meggondolták magukat, és másokkal akartak menni? Hiszen gyerekek. És ilyen anyával nem is csodálom, ha lelépnek, amikor csak tehetik.

Gyerekrablás. És én a helyedben nem jelentgetnék senkit, nem csak azért, mert te jössz azzal, hogy "há de milyen család az, ahol el merészelnek menni előbb az étterembe", akkor mégis milyen az, ahol minden ló_aszért jelentgetik az embert? De a legfőbb ok az, hogy ha te egyszer véletlenül betévedsz egy bíróságra, ott szakértő emberek fél perc alatt rájönnek, hogy nincs helyed az utcán felügyelet nélkül.

Te, áruld már el, hogy nálad mennyi idő egy pelenkázás? Mert én életemben 2x pelenkáztam egy 1,5 évest, de az is megvolt fél perc alatt. A táskát meg nem indulás előtt kell töltögetni, annak fel kell lennie töltve mindig.

Mi a p_csa az a karavános?

Ha együtt mentek étterembe, akkor nem tojja le egymást a család. Maximum téged, de hát valahogy meg kell birkózniuk veled.

"Mindenesetre nem ebédeltem."

Remélem jól esett.

Egyébként mielőtt a rokonokra pattogsz, azon gondolkodj el, hogy miért nem tudtad az óvodás gyerekeidnek eddig megtanítani, hogy ha az van megbeszélve, hogy veled mennek, akkor a minimum az, hogy megkérdezik, hogy mehetnek-e mással. Ennyi erővel idegen ember kocsijába is beülnek, és erről nem a rokonok tehetnek. Ez egyedül a te hibád, a te lustaságod, inkompetenciád a nevelésre.

2017. júl. 19. 23:50
 18/31 anonim ***** válasza:
24%

Köszönés nélkül nem illik elmenni.

Egy család együtt rendel.

Ha az anya előre megbeszélte a rokonokkal, hogy a gyerekek vele mennek, szó nélkül nem viheti el senki.

Egy 4 gyerekes anyát ne szekáljatok, ha nem tudjátok az mivel jár. (Nekem több gyerekem van, tudom mennyi munka)

Anyuka ideges, kicsit túlpörgött, de ez csak a fáradtság jele. Ne bántsátok!

Előre menni, beülni normális. A rendeléssel illik megvárni a társaságot.

2017. júl. 20. 00:02
 19/31 A kérdező kommentje:
Miért normális az, hogy mire lemegyek az emeletröl, csak ugy eltünnek? Mi az, hogy az ovodás gyerek meggondolja magát és a szülö engedélye nélkül bármit csinál, mert a más felnött arra tanitja, hogy habár a szüleid mást mondják, csakazért is llene hangollak és megtanitom, hogy kell mást csinálni, mint amit a szüleid mondanak, hisz ez a normális, sity-suty meggondolod magad és szó nélkül más csinálsz, azt amit csak akarsz és én még segitelek is ebben. Aki szerint ez a normális, az otthon ül, nem szól semmit a többiekhez, hanem felpattan, akit épp gondolol, beküld a kocsijába és egyeztetés nélkül elviharzik? Érdekes család. De, mitöl család? Az ember, ha az ismerőseivel megy valahova, akkor is egyeztet,nemhogy a családjával. Bár, amint itt is látszik, ez a normális sokaknál. Szánalmas jó kis bántalmazói családok....de aki ebbe érzi jól magát, hogy semmibe nézik vagy semmibe veszi a családját, annak biztos ez a jó, ezért jó ez szerinte és nem érti, hogy másnak mi a baja ezzel.
2017. júl. 20. 07:35
 20/31 A kérdező kommentje:
Kapott is vénember, hogy mit hazudozik a gyerekeknek, hogy gyertek csak velem gyerekek, jó lesz ez így! Nyomorult gyerekek elhitték, mert a másik nagypapa nem szokott hazudi, csak ez....következö húzása az volt, hogy édességet kértek ebédre a gyerekek, de mondtuk, hogy nem, egyenek normális ételt...erre rendelt magának azt, amit a gyerek akart és tömte öket vele, mikor meglátták a gyerekek az ételét...aztán a fagyit persze már nem engedtük, jött a nagy sirás-visitás, az se tetszett neki, már kért volna a saját szakállára nekik is, holott ott voltunk és mondjuk, hogy nem...próbálja azt tanitani nekik, hogy ne azt csináld, amit a szüleid mondanak.
2017. júl. 20. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!