Nekem kellene keresni őket?
Figyelt kérdés
Sógornőm meghívott a fia holnapi ballagására körülbelül 2 hete. Azt is mondta hogy előtte még telefonál hogy pontosítsuk az időpontot. Nem hivott, én már a virágot is megrendeltem, szabadnapot vettünk ki a férjemmel holnapra. De most nem gondolom hogy nekem kellene még oda telefonálni hogy mi a helyzet. Egyébként nem tartjuk a kapcsolatot évente jó ha 3szor beszélünk.2017. jún. 14. 12:05
1/5 anonim válasza:
Miért olyan nagy baj egy sms-t írni, hogy hé akkor mikor lesz és hol a ballagás?
2/5 anonim válasza:
Ha már úgyis leszerveztél mindent, csörögj rá, nem mindegy? Lehet, annyi dolga van, hogy kiment a fejéből, vagy akármi.
Persze, az lenne az alap, hogy telefonál, ha megígérte - de ha mondjuk elmarad, az jobb lenne, hogy merő duzzogásból kimaradtok az egészből, kárba megy a pénz, a szabadnap?
3/5 anonim válasza:
Egy sms-t írni nincs fél perc.
"Szia Kati, mikorra menjünk holnap?"
Ennyi.
Ha meg inkább játszod a sértettet, akkor ne menjetek és akkor majd lehet később magyarázkodni.
4/5 anonim válasza:
Nem, nem neked kellene érdeklődni. Nekik kellett volna jelentkezni, ha minimális illem is lenni bennük. De nincs. Neked kell tudnod, hogy ezek után mit teszel: elmész vagy nem.
5/5 anonim válasza:
Nem neked kéne de ha már így jött össze akkor szerintem egy telefont simán megengedhetsz magadnak.
Miért tételeznéd fel egyből a rokonodról, hogy rosszindulatból nem vette fel veletek a kapcsolatot ha meg nem ezt gondolod és mégse hívod fel akkor meg te leszel a "rossz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!