Mit csinálnátok egy idős rokonnal, aki nem tud viselkedni?
"1) a 65 éves messze nem idős "
Nem, kiskamasz, mi?
Határozottan szólj neki, ne a nagynénédnek mondd.
Ismét én vagyok, ígérem egyelőre utoljára:az előttem lévő vá
laszolóval annyiban egyetértek, hogy egy 65 éves nyilván nem kiskamasz, de igenis egy 80-90 éves emberhez képest még viszonylag fiatal.
"Elnézést:vagy van, aki szerint egy 50-60 éves ember már idős?"
Egy 50 éves és egy 65 éves között 15 év van. Egy 50 évesre nem mondanám, hogy idős, de egy 65 éves ember már az. Jellemzően nyugdíjas, unokával. Szerinted a fiatalok jellemzője az unoka meg a nyugdíj? :D Ennyi idősen az férfiak többsége kopaszodik (a nők nagy része is egyébként, csak más módon), szinte mindenki ősz, a bőr ráncos, az egészsége régen nem olyan jó, mint régen, az ízületei sokszor nem szuperálnak jól. Nőknél klimax, az ennyi idős férfiaknál kifejezetten gyakoriak már a merevedési panaszok, vagy a prosztata problémák, a halálozás esélye pedig jóval nagyobb.
Attól, mert vannak még öregebb emberek, még nem lesz "nem öreg" egy 65 éves.
"laszolóval annyiban egyetértek, hogy egy 65 éves nyilván nem kiskamasz, de igenis egy 80-90 éves emberhez képest még viszonylag fiatal."
És? Egy 80 éves meg milyen fiatal egy 120 éveshez, nem? Mégis azt mondjuk rá, hogy idős.
Egy 10 éves kisgyerek meg mennyivel nagyobb, idősebb és érettebb egy 2 éveshez képest, mégsem lesz ettől felnőtt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!