Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyukám öccse az nekem kicsoda?

Anyukám öccse az nekem kicsoda?

Figyelt kérdés

2016. dec. 31. 00:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

De vajon azt melyik univerzumban nem tanítják a gyerekekkel, hogy a "nagybátyád" szóban nincs "j"?

2016. dec. 31. 11:56
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Elmondanátok nekem okostónik hogy miért lett az 5. válasz lepontozva? Csak annyit írtam hogy a nagybátyja és az én nagybátyám egyben a keresztapám is. komolyan nem értem egyes emberek negatív mániáját, de nem is akarom.
2016. dec. 31. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Köszönöm a lepontozást. Amúgy meg általában a szülő testvére lesz a keresztszülő.
2017. jan. 1. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Azért írtam oda a lehet szócskát, de úgy látom, komoly szövegértési gondokkal küzdenek egyesek.
2017. jan. 1. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Idióták lelkibetegek és a világi nyomorultak gyülekezőhelye lett ez az oldal is. Így írj ki egy normális választ. Vagy egy kérdést. Normálisan már nem megy senkinek a reagálás.
2017. jan. 1. 15:51
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Itt inkább a kérdéssel van probléma! Együgyű kérdésre milyen választ lehet adni???

Attól függetlenül elég kimerítő választ adtam a kérdésre (8-as).

2017. jan. 1. 17:25
 17/21 apababa ***** válasza:
65%
Én ha úgy vélem tudom a választ leirom, de a pontok nem érdekelnek se piros se zöld se kék . Van akit ez érdekel? Tiz zöldért jár egy csillag vagy mi?
2017. jan. 2. 10:05
 18/21 anonim válasza:
61%
Szerintem azért lettél lepontozva mert hülyeséget írtál. Igen lehet a keresztapja,szomszédja, barátja, főnöke,sőt esetleg még az apja is, de az anya testvérét kérdezte, nem azt hogy kinek, kit választottak a szülei a keresztapjának. Kb annyi értelme volt a válaszodnak mintha odaírtad volna a végére hogy "szeretem a levest." Aztán meg csodálkozol..
2017. jan. 4. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem azért lettél lepontozva mert hülyeséget írtál. Igen lehet a keresztapja,szomszédja, barátja, főnöke,sőt esetleg még az apja is, de az anya testvérét kérdezte, nem azt hogy kinek, kit választottak a szülei a keresztapjának. Kb annyi értelme volt a válaszodnak mintha odaírtad volna a végére hogy "szeretem a levest." Aztán meg csodálkozol.."

Csak én nem értem mit akarsz ebből kihozni? Szerintem még te se tudod. Hülyeségeket írsz.

2017. jan. 4. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Az 5#. azzal kezdte a válaszát,hogy "Nagybátyád." Tehát azonnal felelt a kérdésre, éspedig helyesen.

Hogy többet is tett hozzá a saját életéből? Egy egész mondatot? Mások regényeket írnak hozzászólásként, aminek szintén nincs köze a kérdéshez.

2017. jan. 4. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!