Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagynéném 48 éves, nagyon...

Nagynéném 48 éves, nagyon szép, hátközépig érő, természetes vöröses szőke, hullámos haja van?

Figyelt kérdés
És egyébként is nagyon szeretem a nagynéném. Anyum beszólt neki a karácsonyi ebéd alatt, hogy ideje lenne levágatnia, mert nem illik a korához. Anyut is szeretem, de neki közelről sincs ilyen szép haja, és sajnos tőle örököltem az enyémet, és ezen összevesztünk. Most már ott tart a dolog, hogy akkor miért nem költözök hozzá? Most ezen tényleg ennyire meg kell sértődni?
2016. dec. 28. 21:02
1 2
 11/16 Duenna ***** válasza:
76%
Kérdező! Nem te vagy a hibás! Anyukád féltékeny a nagynénédre. :) Próbálj meg azt, hogy anyukád előtt tartasz egy kis távolságot a nagynénédtől, nem dícséred a haját, inkább dícsérd meg az anyukádét. :)
2016. dec. 28. 21:57
 12/16 Metionin ***** válasza:
90%

Féltékeny. Emellett bunkó is, mert még ha ő úgy is gondolja, hogy ebben a korban nem illik a hosszú haj (igen, van ilyen, anyámék falujában "illik" levágatni, miután az embernek gyereke lesz), beszólni érte nem illik, pláne a közös ebéd alatt, mindenki előtt. Magánügy, hogy a nagynéninek milyen frizurája van. Attól hogy beszólogat, neki még nem lesz szebb haja.

Sok szülő képes így eltúlozni a legapróbb dolgokat is. Az én anyukám is ezt csinálta folyton, egyszer a szomszéd vigyázott rám és ott ebédeltem, amikor otthon mondtam, hogy képzeljétek, ott 2 ebéd van (első és második, mint az óvodában- nálunk csak 1 étel volt), azonnal közölte anyám, hogy lehet takarodni a szomszédhoz, ha nem tetszik, hogy nálunk csak egy van. Pedig semmi olyat nem mondtam, hogy nálunk miért van csak egy vagy hogy csináljunk mi is kettőt. Egyszerűen fura volt, mert azt hittem, hogy ilyen csak az oviban van. Aztán volt, hogy mondtam hogy képzeld xy anyukájának ki van festve a körme, vagy hogy xy-nak otthon saját szobája van, szintén jött a lehet akkor oda takarodni ha az jobban tetszik. Pedig tényleg nem degradáltam soha a miénket. Csak gondolom anyám is örült volna ha telik két ebédre meg külön szobára, stb. ami másoknak van és ezt az irigységet vezette le így. A ti esetetekben gázabb, hogy rokonnal csinálja, ráadásul olyannal, akit szeretsz. Egy ideig szerintem ne hozd szóba a nagynénit, hátha lenyugszik.

2016. dec. 28. 22:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Anyukám nem régimódi amúgy, sok mindent megenged, és most sikerült beszélnem vele, és nem a saját haja zavarja, hanem, hogy nekem is ronda hajam van, mint neki. Vékony, kevés, zsírosodik :( Mitől lehetne szebb hajam?
2016. dec. 28. 22:14
 14/16 anonim válasza:
#6-os vagyok az ecet fényesíti a hajat nekem bevállt, a ricinusolajat kipróbálhatnad bár én nem próbáltam de sokan mondjak, h hosszabb lett a hajuk és erősebb esetleg tojás pakolas😂 Remelem segítettem.
2016. dec. 28. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Írj rám privátban, rengeteg HASZNOS, BEVÁLT tanácsom van erre, és délután környékén válaszolok. Nekem is volt ilyen problémám, főleg télen.

2016. dec. 29. 00:25
 16/16 Metionin ***** válasza:
De attól, hogy a nénid haját gyalázza, neked sem lesz szebb hajad. Sokkal többet segítene ha pl. keresne neked (és magának) olyan termékeket, amik segíthetnek a hajatokon. Vannak jó természetes samponok, pakolások, szépségvitamin, stb. Ha neki is bejönne valamelyik, ő sem irigyelné annyira más haját.
2016. dec. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!