Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért sír a baba tőlem?

Miért sír a baba tőlem?

Figyelt kérdés

Körülbelül 10 hónapos babáról lenne szó. Nagybátyáméknak a lánya. Körülbelül 3-6 hónapos korában tökre örült nekem és mosolygott (kb. 1-2 havonta látom pár napra), de most valamiért nem vagyok neki szimpi. Múltkor beteg voltam ezért olyankor nem igazán mentem úgy hozzá közel, meg nem is fogtam meg nehogy elkapja. Aztán most szerencsétlenségemre megint beteg vagyok picit és annyira nem megyek hozzá közel, de amint közelebb megyek és beszélek hozzá, egyből elkezdi a sírást és ha meglát, akkor is elszomorodik.

Ez mitől lehet, hogy rámnéz és sírást váltok ki belőle?

2016. nov. 26. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Nem láttalak még sose. Lehet ha rámnéznél, belőlem is sírást váltanál ki.
2016. nov. 26. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert fejlődik. 3-6 hónaposan még azt se tudja hogy az anyja és ő külön személy. Az arcokra autimatikusan mosolyog.

10 hónaposan már többet ért a világból. Az idegen már idegen. Szep.szorongás is zajlik...stb.

Kis gyerekfejlődés lélektan és képben leszel.

2016. nov. 26. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én nagyobbik lányom (első unoka) másfél éves koráig rettegett apámtól.

pedig nem történt semmi, csak valamiért nem bírta. Szegény apám a végén már kerülte a gyereket, mert ha meglátta, indult a sírás.

Aztán egy nap meg az láttuk, hogy az ölében ül és kéri a szalonnakatonákat a konyhán.

2016. nov. 26. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolso.intha a lanyomrol irtal volna. Kb 1.5 évig sirt após közelében a lany.egyszer Elment anyóssal ea apóssal sétálni azota oribarik szinte... Azota anyós meghalt de apóssal megmaradt a jo kapcsolat.
2016. nov. 30. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!