A "sógornőm" elég beképzelt és követelőző. Mit tegyek?
Nos a sztori az hogy a héten kijött Magyarul is a Harry Potter 8. Azt tudni kell hogy a sógornőm és én is nagy fanok vagyunk. A bátyám meglátta hogy olvasom a könyvet. Szólt a nejének hogy megvan a könyv. Erre ma odajön hozzám a bátyám és elkezdi h a könyvet adjam már kölcsön Hannának (kitalált név). Mondom neki hogy a félénél tartok, de úgy is itt az őszi szünet, hamar kiolvasom. Nem ez nem jó mert már nagyon várja hogy kijöjjön és jövő héten már megy vissza az egyetemre de én addig biztos nem olvasom el. Hát akkor mondom h be lehet menni a könyvesboltba és meg lehet venni! Erre mindketten megsértődtek.
Bocsi hogy hosszú lett és az esetleges helyesírási hibákért.
Sógornőm 25 éves
Bátyám 26 éves
Én 13 éves
Értem én hogy érdekli őket, nem gyerekes dolog a Harry Potter könyvekért rajongani, nem kifejezetten gyerek könyv és sokan ezen nőttek fel, teljesen normális hogy egy 25 éves várja hogy elolvassa az új részt.
De könyörgöm, milyen világot élünk? :D
Ez már röhejes, nem igaz hogy 2 felnőtt ember nem tud 3000 forintot kiadni egy könyvre, helyette egy 13 évest nyaggatnak azzal hogy adja oda.
Elég gyerekesen viselkednek mind a ketten,jól tetted hogy nem adtad oda, a te könyved, nehogy már megszabják hogy mennyi idő alatt olvasd ki.Ha meg még a felénél jársz pláne pofátlanság elkérni, olvasd csak nyugodtan olyan tempóban ahogy akarod mert a TIÉD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!