Anyukám keresztanyjának a fia az nekem kicsodám?
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 13:34
1/9 anonim válasza:
Az neked pont az anyukad keresztanyjanak a fia.
3/9 A kérdező kommentje:
Valakim csak !
2016. aug. 21. 13:45
4/9 anonim válasza:
Milyen valakid?
Keresztszülő és keresztgyerek között nem mindig van rokoni kapcsolat. A pontos rokoni kapcsolatot kéne megtudni anyud és a keresztanyja között. Lehet csak valami családi barát, vagy nagynénje is lehet.
Ha kapcsolat miatt érdekel, akkor "távoli" rokon, de nem kell tartani a vérfertőzés miatt.
5/9 anonim válasza:
Anyád keresztanyja, valszeg a valamelyik nagyszülőd testvére (ehhez tudni kéne ki mmuterod keresztanyja), tehát az egyik dédszülőtök (talán)közös--> ő a másodunokatesód.
6/9 anonim válasza:
Ez így kevés. Nem biztos hogy rokon a keresztanya. Nálunk anyának pl egy családi barát a keresztanyja, tehát nem vagyunk rokoni kapcsolatban.
7/9 anonim válasza:
Másod-kereszt-unokatestvéred.
(Nem, ilyen fogalom nincsen, vagy legalábbis nem használják - én találtam ki most.)
9/9 anonim válasza:
Nem bántásból de hány éves vagy? Nyilván arról függ, hogy rokona e anyukádnak a keresztanyja és ha igen milyen rokon? Félénk általában a nagynéni lett a kersztanya. Ha igy van, akkor anyukád és a fiú első unokatestvérek. Hogy neked ő ki arra nincs megnevezés tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!