Nektek milyen a kapcsolatotok a tesótok párjával?
Gáz. Jobb róla nem beszélni. :D
De nem csak a nő miatt, hanem a tesóm miatt is, mert amióta összejöttek, szégyelli a saját családját. Pedig igazán nincs miért. Korábban fel se merült, nagyon is jól megvolt mindenkivel.
Már volt több is. Vegyesek a tapasztalatok.
Volt, akit nagyon bírtam. Olyan volt, mintha a bátyám lett volna. Nagyon sajnáltam, hogy szakítottak. Volt, aki nagyon unszimpatikus volt, de szerencsére nem is tartott sokáig. A legdurvább meg az volt, aki kikezdett velem is.
Nem jó. Meggyőződésem, hogy nem tiszták a szándékai. Elvált, az előző házasságáról nem tudunk semmit, és igencsak bűzlik valami. Rosszindulatú, kibeszél minket a tesómnak a hátunk mögött, ő meg nem bírta a helyzetet, így végül kiszedtük belőle.
Az egész nő egy rosszindulatú tyúk, a szeme se áll jól, felsőbbrendűsködik, észt oszt, a szája akkora, mint a bécsi kapu. Nagyon nem jön be nekünk, de a tesóm elvette...
Két bátyám van. Az egyiküknek szinte nem is ismerem a barátnőjét, mert amióta tesóm odaköltözött hozzá, alig látom őket.
A másik sógorasszonnyal jóban vagyok. Havi egyszer általában látom őt, akkor jól el szoktunk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!