Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » S. O. S! Beleszerettem az...

S. O. S! Beleszerettem az unokatesómba! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A csavar a dologban az, hogy ráadásul meg fiatalabb nálam 2 évvel! Most mi legyen? Ez normális dolog?
2016. júl. 26. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak családi szeretet lehet, ami erősebb, mint kéne! ;) Gondold át, hogy mit is érzel pontosan! Lehet csak párra vágysz és rá vetíted ki stb! Nagyon sok minden lehet, ne aggódj! :)
2016. júl. 26. 21:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, hogy o mit erez. Amugy ne haragudjatok, rosszul irtam most jovok ra! Nem az unokatesom, hanem a harmadunokatesom. Szinten ne haragudjatok, hogy nem irtam ekezetet.:)
2016. júl. 26. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

17 éves vagy,fiu 15 oké nem sok ez a korkülönbség de itt igen, 15evesen elég kisfiusak a mai fiatalok, mi az ami benne megfogott????

Ráadásul akárhogy is nézzük rokon unokateso, tehát nem is ideges. Nekem tökmindegy hogy mennyire közeli vagy távoli,de rokon az rokon marad sohase. néztem úgy mint férj,vagy fiú....

Mondhatom nem sok eszed van 17evesen.

Nem hiszem el iskolában barati körben nem találtál egy magadhoz való srácot pont a szarod véget.

És itt nem a mi véleményünk szamit hanem a szüleid de és a fiú szüleie.

Én biztosan szégyellem,sot mégis vernelek hogy ilyen szégyent hozzol a családomat.

2016. júl. 26. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Harmadunokatesó...

Apám a harmadunokatesóját úgy emlegeti, hogy "ő csak névrokon".

Harmadunokatesó annyit tesz, hogy a szüleitek másodunokatesók. Azaz hogy a nagyszüleitek egymásnak unokatesói. Testvérek között a génazonosság 50%. Unokatesók között 12,5%. Másodunokatesók között kb 3%. Harmadunokatesóknál 1% alatt.

Gyakorlatilag nem vagytok rokonok.

2016. júl. 26. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a 2 év meg semmi. Jaj, most Istenem, a fiú fiatalabb... és? Ne a felszínt nézd! :)
2016. júl. 26. 22:24
 16/19 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem a harmadunokatesó simán belefér. Az má olyan távoli rokon h én azt sem tudom, h nekem van - e olyanom es, h ki az... 17 evesen is erezhet az ember szerelmet. Nem olyat mint 30 es nem olyat mint 50 evesen de ne kerdohelezzuk meg. En ismerek olyan part ahol a lany 17 a fiu 14 volt mikor osszejottek. A fiu 20 eves kora korul hazasodtak, mara tobbgyerekes, boldog csalad. Persze nem altalanos ilyen foku erettseg manapsag de van ra pelda. Egyebkent nalam 7 evvel fiatalabb a ferjem.... Mondjuk nem artana tudni h a fiu mit erez feled...
2016. júl. 27. 07:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó nem 7 év sem rossz, sem a 2 év.

Csak maga ebben a korban szerintem sok 17 éves a lány a fiú 15.

Fiúk később érnek kb a 15 éves ,12-13eves a felfogása.

Ez hasonló ahoz hogy mondjuk egy 22 lány lehet kész az anyaságra de egy 2 fiú biztos hogy nem,max csak a gyerek gyártásba.

2016. júl. 27. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:
*2* azaz 22 éves fiu
2016. júl. 27. 13:57
 19/19 Gulyás László18 válasza:
0%

biológiai szempontból ha lenne gyerek, az génhibás lenne. A magyar törvények alapján csak ötöd unokatesók között lehet házastársi kapcsolat. Egyébként a szerelem szabad, de észnél kell lenni. Ne adj neki nagy jelentőséget. Elmondhatod neki, de ha botrány lesz belőle, ne csodálkozz.

Nálam is volt ilyen, nagy balhé lett belőle, bár igaz én fiú vagyok és a harmad unokatesómba szerettem bele.

2016. júl. 31. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!