S. O. S! Beleszerettem az unokatesómba! Most mit tegyek?
17 éves vagy,fiu 15 oké nem sok ez a korkülönbség de itt igen, 15evesen elég kisfiusak a mai fiatalok, mi az ami benne megfogott????
Ráadásul akárhogy is nézzük rokon unokateso, tehát nem is ideges. Nekem tökmindegy hogy mennyire közeli vagy távoli,de rokon az rokon marad sohase. néztem úgy mint férj,vagy fiú....
Mondhatom nem sok eszed van 17evesen.
Nem hiszem el iskolában barati körben nem találtál egy magadhoz való srácot pont a szarod véget.
És itt nem a mi véleményünk szamit hanem a szüleid de és a fiú szüleie.
Én biztosan szégyellem,sot mégis vernelek hogy ilyen szégyent hozzol a családomat.
Harmadunokatesó...
Apám a harmadunokatesóját úgy emlegeti, hogy "ő csak névrokon".
Harmadunokatesó annyit tesz, hogy a szüleitek másodunokatesók. Azaz hogy a nagyszüleitek egymásnak unokatesói. Testvérek között a génazonosság 50%. Unokatesók között 12,5%. Másodunokatesók között kb 3%. Harmadunokatesóknál 1% alatt.
Gyakorlatilag nem vagytok rokonok.
Utolsó nem 7 év sem rossz, sem a 2 év.
Csak maga ebben a korban szerintem sok 17 éves a lány a fiú 15.
Fiúk később érnek kb a 15 éves ,12-13eves a felfogása.
Ez hasonló ahoz hogy mondjuk egy 22 lány lehet kész az anyaságra de egy 2 fiú biztos hogy nem,max csak a gyerek gyártásba.
biológiai szempontból ha lenne gyerek, az génhibás lenne. A magyar törvények alapján csak ötöd unokatesók között lehet házastársi kapcsolat. Egyébként a szerelem szabad, de észnél kell lenni. Ne adj neki nagy jelentőséget. Elmondhatod neki, de ha botrány lesz belőle, ne csodálkozz.
Nálam is volt ilyen, nagy balhé lett belőle, bár igaz én fiú vagyok és a harmad unokatesómba szerettem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!