Szeretnék venni 60 ezerér telefont, anyu engedi, apu nem. Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 14:10
11/17 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, hozzanak egységes döntést. Egyezzenek meg, és közöljék veled: vehetsz, vagy nem.
12/17 anonim válasza:
Kinek kéne megveni telefont szüleidnek saját pénzükböl vagy te össze gyüjtöted rá a pénzt ez fontos .
13/17 anonim válasza:
Előttem is kérdezték, ki fizetné a telefont? Ha a saját pénzed, amiért megdolgoztál, akkor hajrá. Viszont, ha apu gürizik érte, nem szép dolog, hogy anyu rábólint a beleegyezése nélkül!
14/17 anonim válasza:
Egy dedósnak akinek beleszól az apja abba hogy mit vehet és mit nem, nem is kell 60 ezres telefon, szóval nyugodjál le a p1csába.
15/17 Blenderman válasza:
Arany középút: Vegyél egyet 30 ezerért, és mindenki boldog lesz. Te is, mert új telefonod lesz, még ha nem is olyan drága. Nekem felnőtt fejjel 3 éves telefonom van, ami akkor volt 30 körüli áron, gyárilag kártyafüggetlenül. Tökéletesen megfelel. A drágább telefon csak vonzza a tolvajokat, és hamisan érzed magad "többnek" tőle. Ha meg véletlenül leejted betonra, vagy vízbe, ugyanúgy buktad a telót.
17/17 anonim válasza:
Van viszont, egy használható ötletem is, mondd azt, hogy abban futnak a GPS alapján számítógéppel is nyomon követhető security programok, úgyhogy mindig tudhatja hol vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!