Pénzéhes, undorító rokonoknak félbevágott húszezreseket küldeni Karácsonyra?
"csak hadd idegeskedjenek miközben eszik az olcsó kaját Karácsonykor."
Na ez az undorító...
Ne hagyd, hogy a gyűlölet miatt megkeseredj. Illetve ne pazarold a pénzt.
Nekem is volt olyan rokonom, akinek "nincs szüksége semmi tárgyi dologra", de megnevezett egy minimálbér feletti összeget, hogy annak örülne igazából, hisz a párom biztos jól keres az ő szakmájával...
Egy szép krémszínű borítékba (rajta cikornyás betűkkel a neve) beleraktam kinyomtatott (játék) papírpénzt az adott összeggel és a nagy családi karácsonynál be a fa alá.
Mellé egy levelet, ahol leírtam udvariasan, hogy mi a véleményem erről, hogy más pénzét akarják "rokonok vagyunk, támogatnom kell" gondolattal, holott többszörösét keresik nálam, csak nem tudják beosztani. Leírtam, hogy úgy döntöttem nem szeretném a továbbiakban semmilyen módon tartani a kapcsolatot, számomra nem léteznek. Ja, pár sérelmemet is felsoroltam, illetve sok sikert kívántam a későbbiekre + azt, hogy ne veréssel neveljenek következő életükben, mert nem térül meg.
Nem ez volt az első ilyen húzásuk, de az utolsó.
Nincs kapcsolat, nem idegeskedem miattuk, jobb ez így.
HA a cel csak az hogy jol felidegesitsd meg szivasd oket a szeretet unnepen, akkor inkabb vegyel draga dolgokat magadnak, nekik meg kuldd el a blokkot.
Vagy megjobb, adakozd el ezt a penzt es az errol szolo elismervenyt kuldd el, hogy latod, volt folos szazezrem, ezt nektek is adhattam volna, de ti nem erdemlitek, igy inkabb ok kaptak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!