Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek egy férfi kit...

Szerintetek egy férfi kit szeret jobban a társát vagy a gyerekeit, ha választani kellene?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem kell választani,de elgondolkodtató a helyzet,hogy egy férfi inkább így vagy úgy érez egy nővel ellentétben.

2015. szept. 12. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nemrég jártunk jegyesoktatásra pap bácsihoz, és tök érdekes volt, amit mondott, hogy amikor lesz 1,2..stb gyerek, ők x év után kiröpülnek, és nem szabad elfeledkezni erről, hogy a társad viszont ott marad életet végéig (jobb esetben) és sok család beleesik abba , hogy a gyerekekért él és amikor kiröpülnek nem tud utána a pár egymással mit kezdeni, persze én most nem azt mondom h ez a jo vagy az mert még nem voltam ilyen helyzetben, de tényleg elgondolkodtató. Amúgy szerintem ezt így nem lehet megmondani mert másképp szereti az ember őket.
2015. szept. 19. 23:14
 12/17 A kérdező kommentje:

tegnap 23:14!

Köszönöm a válaszod,igen elgondolkodtató. A társunkat jó ha szerethetjük életünk végéig,de a gyerekünket tudni kell elengedni és szükség esetén visszafogadni.

2015. szept. 20. 18:27
 13/17 A kérdező kommentje:

"Arra a helyzetre is gondoltam mint választási lehetőség,ha nem lehet gyereke a nőnek elhagyja-e emiatt a férfi.

Vagy ha nem szeretne a férfi gyereket,de a nő kedvéért bevállalja."

Ehhez a kommenthez nem szólt hozzá senki,ami még szintén érdekelne.Főleg ha valakinek van ilyen tapasztalata.

2015. szept. 20. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet olyan, hogy úgy érzi, gyerek nélkül nrm teljes az élete. A keresztapám például azért vált el az elsô feleségétôl, mert a hölgy nem akart gyerekeket, ô pedig szeretett volna.
2015. szept. 25. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:

tegnap 21:32!

Szerintem így a korrekt,még az elején tisztázni kell a dolgot.Bár lehet nem a házasság kötés után kellet volna,de sokan abban bíznak,hogy megváltozik a hozzá állása.

2015. szept. 26. 20:24
 16/17 anonim ***** válasza:

egyértelműen a gyereket.

a nők azok jönnek mennek egy férfi életében,de a gyerek az hozzá tartozik a része,az élete.

és ártatlan lény,akit szeretni és óvni kell,mert nem tudja magát megvédeni,míg a nő boldogul magában is.

2015. dec. 3. 20:27
 17/17 A kérdező kommentje:

tegnap 20:27!

Te férfi vagy?

Ha már nagykorú a gyerek akkor is véded?

Nem biztos,hogy örül neki ha felnőttként beleszólsz az életébe.A társad pedig hogy ha jó a kapcsolat,ott van melletted életed végéig.

2015. dec. 4. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!