Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem tudom, hogy mi is pontosan...

Nem tudom, hogy mi is pontosan, amit érzek. Minek lehetne nevezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebb óta úgy érzem, hogy többet jelent nekem az unokatesóm(19 fiú), mint csak egy rokon. Először azt hittem szerelmes vagyok belé és nagyon megijedtem, hogy milyen erkölcstelen is vagyok. Féltem elmondani bárkinek is, mert utáltam érte magamat. Aztán úgy fél éve rájöttem, hogy talán egészen mást érzek iránta, azt hiszem felnézek rá vagy valami ilyesmi. Minden alkalommal, amikor meglátom, csak rá tudok figyelni, és mintha minden alkalommal sokkal jobban nézne ki, mint a legutolsónál. Nem öltözködik feltűnően, visszafogott, segítőkész és mindig ott van, ha szükségem van rá. Tudom, hogy hülyén hangzik, de úgy érzem, minta belül egy herceg lenne, tudjátok az a daliás herceg, aki bajba jutott hölgyeket ment meg és nem kér cserébe semmit. Mindegy is, a lényeg, hogy egy hasonló fiút szeretnék találni, aki ugyanígy bánik velem. Eszembe se jutott, hogy az unokatesómmal jöjjek össze, mindenki megnyugodhat. :D Eléggé kevés dolgom volt fiúkkal, mindig zavarba jövök, ha velük kell beszélnem, nagyobb társaságban is. De az uncsi tesómmal más a helyzet, ő tudom, hogy tényleg figyel rám, megérti az állás pontomat és érezteti velem, hogy nincs félni valóm, mellette nyugodt vagyok. 18/L
2015. jún. 15. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Apukáddal milyen a viszonyod? Valami kivetített férfi-példa neked ez a srác. Ő se szent, és a legkevésbé sem herceg fehér lovon, csak te nem látsz át valami ködön.
2015. jún. 15. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Én sem tudtam, hogy a legjobb barátom felé milyen érzéseket táplálok, de azt tudtam, hogy nem szerelem. Ő egy igazi jóbarátod lehet, aki mellett önmagad vagy. Segithet nyitni mások irányába :)
2015. jún. 15. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Nincs ebben semmi fura, egy kicsit idősebb unokatesót simán lehet kicsit bálványozni, ha jófej veled.
2015. jún. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!