Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Muterom hozatott egy viperát...

Muterom hozatott egy viperát (fémből készült fegyver, mely a rendőröknek van) Mire kellhet neki?

Figyelt kérdés

Többször rákérdeztem, de leordított, hogy semmi közöm hozzá.

Fateromtol is kérdeztem, de ő meg figyelmen kívül hagyott engem.

Ennyire nem bíznak bennem? Mire kellhet nekik?

Kérlek segítsetek!

2015. máj. 13. 11:16
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Az..
2015. máj. 13. 12:56
 22/31 anonim ***** válasza:
:D Az eddigi válaszokon jól szórakoztam! Mehet tovább a találgatás! :D
2015. máj. 13. 13:04
 23/31 homo ludensz ***** válasza:
A múltkor vendégségből kifelé jövet megláttam egy jó fogású csákány vagy fejsze nyelet a kijárati ajtó mellett szerényen meghúzódni. Kérdőn néztem s csak egy félmosoly volt a válasz. Azzal ha megsuhintják a kéretlen látogatót valószínűleg lemond róla bármit is tervezett előtte.
2015. máj. 13. 13:15
 24/31 anonim ***** válasza:
Van kertetek? Paradicsom karónak is jó! Vagy mutert elfenekelni, kis fétis.. :D
2015. máj. 13. 16:32
 25/31 A kérdező kommentje:

Nincs kértünk, panelban lakom.

Nem hiszem, hogy viperával akarnának játszani, főleg, hogy mint írtamm a cipős szekrény tetejéről 1 hónapja nem mozdult el. XD

2015. máj. 13. 17:15
 26/31 anonim ***** válasza:
A kérdésed és a válaszok feldobták a napomat. :D Köszi. Amúgy fogalmam sincs mire kellhet nekik, arra tippelek, hogy előrelátóak és mikor majd az iskola végeztével nem akarsz elköltözni azt fogják a meggyőzésedhez használni...
2015. máj. 13. 17:21
 27/31 anonim ***** válasza:
23, videken ez mar csak igy szokas. Nalunk is ott van vastagabb mogyorofa(bokor?) veszo az ajto mellett. Jol jott, amikor egy reszeg par kereset valami Sanyit (nem ugy hivnak) hogy megbeszeljenek vele valamit. :)
2015. máj. 13. 17:23
 28/31 anonim ***** válasza:
Cipőkanál. Ma már mindenfélét gyártanak. A nép meg veszi, mint a cukrot.
2015. máj. 13. 21:50
 29/31 A kérdező kommentje:

Sírok a röhögéstől rajtatok.XD

Cipőkanál, OMG

Na mindegy, majd kiderítem. Köszönök minden ÉRTELMES választ!

2015. máj. 13. 22:01
 30/31 homo ludensz ***** válasza:
Ráérsz majd akkor sírni ha a muterod nyakon csördít a sok okvetetlenkedésed miatt a fent nevezett eszközzel s az is biztos hogy nem a nevetéstől fogsz.
2015. máj. 14. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!