Ha úgy növök fel hogy az apám nem jó apa és csak az anyámmal vagyok jobb kapcsolatban, akkor nem leszek jó apa? Nem Fogom tudni, hogy hogyan kell bánni a nőkkel?
Nézd én meleg vagyok, bár nekem 15 éves koromban hunyt el apukám, de előtte is tudtam, hogy az vagyok. Ez a része a témának lezárva.
Van egy unokaöcsém, akinek egészen kicsi korában váltak el a szülei, apja amolyan hétvégi apuka lett, de helyette az anyai nagyapja (keresztapám) lett az édesapja.
Most én itt vagyok lengyelben Erasmus program keretében, emiatt tudom meglátogatni, A múlt hétvégén élvezettel beszálltam a kártya partijukba, bár nem tudok kártyázni, de mégis én nyertem, mert 5 perc alatt megtanultam a kártya szabályokat. Imádom az unokaöcsémet, már újszülöttként láthattam, szerintem ez az igazi nagybácsi érzés.
Visszatérve a témára, szerintem a nagyapja lesz az igazi férfi minta, sokat fociznak együtt, meg kártyáznak, csupa férfias dolgok. Ha az apja link alak, arról ő nem tehet és szerintem nem emiatt lesz meleg valaki, hanem más okok miatt.
én eléggé mély hangú, magas vékony pasi vagyok, de mégis meleg lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!