Vannak kibírhatatlan rokonaitok?
Nálunk apám öccse.
Iszonyat idegesítő, buta, röhög mindenen, de semmihez sem tud normális hangnemben hozzászólni, osztja az észt arról, hogy milyen a jó párkapcsolat, mikor őt már kb a 4. nő rakta lapátra, azt hiszi mindent tud és mindenhez ért. Már nagyon irritál az is, amikor megszólal, mert a szó szoros értelmében ömlik a szenny a szájából.
És hiába szervezek magamnak programokat, ünnepekkor muszáj vele találkozni, és néha hozzánk is szokott jönni.
Nálatok vannak ilyenek? Mitől kibírhatatlanok? Ti hogy "véditek ki" őket?
20/L
jaja, utolsó vagyok, megoldási stratégia - visszaszólok neki. Nem használ, mert csak rosszabb lesz, de legalább engem jobb kedvre derít, mikor közlöm vele, hogy akkor te ma az ólban alszol.
22l
Jézusom 10-es (78%), ha ez nekem lenne a rokonom, röhögve csapnám rá az ajtót, hogy aludjon a közeli erdőben. Ez azért durva.
Nálunk a sógornőm, komplett katasztrófa. Olyan buta, hogy komolyan csak lesek. Múltkor hitelre (!!) vettek egy TV-t, és most megállás nélkül a bankokat szidja, hogy mi az, hogy többet kérnek vissza, meg nem tudja normálisan fizetni a hitelét. Amikor az anyja megkérdezte, miért hitelre kellett TV-t venni, besértődött mint egy kis sz@ros óvodás, és elment. Azon nyomban megsértődik, ha valaki nem azt mondja, amit ő hallani szeretne. A munkahelyén is már mindenki utálja, mert kibírhatatlan és undorító természete van, ráadásul harsány és beképzelt is. A sógornőm 29 éves, de úgy viselkedik sokszor, mintha 9 éves lenne. Nekem is folyton be szokott szólogatni, de én visszaszólok neki valami csípőst, akkor egyből abbahagyja és megsértődik. Hogy utána nem is szól hozzám, meg nem is köszön, engem már abszolút nem érdekel.
A sógornőmnél kibírhatatlanabb idiótát én még soha nem láttam.
Hát elég durva sztorik vannak. Bocs 10-es,de a tiéden akkorát röhögtem:)
Nekem van egy 30éves rokonom, aki még az anyjával él,nem volt még nője soha és nem is dolgozott nagyon még.A múltkor ott voltam náluk és ledöbbentem,mert egyrészt az anyja úgy puszilgatja,mintha még 5éves lenne és közben folyamatosan ugráltatja:LAcika,hozzál vizet,Lacika tedd be a mosogatóba,Lacika masszirozd meg a vállam, etesd meg a kutyát..stb.. Ha meg mi (családunk)bármit mesél akkor Lacika megállás nélkül forgatja a szemeit. Rémisztő és ez szerintem nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!