Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyukam unokatestverenek a...

Anyukam unokatestverenek a ferje hajt rám?

Figyelt kérdés
19 èves lany vagyok,es anyu unokatesojaval tok joban vagyunk,nagyon kedvelem,es hat ugye van a ferje.fb-on is ramirt sokszor,meg kommentelgetett lajkolgatott,es mindig amikor osszefutottunk valahol mindig ugy ereztem h vegig stirol meg latszik rajta hogy tetszek neki olyan jeleket kuld felem a pasi most lehet 45 apam lehetne. kedveltem ot most is de mar kb 1 eve ezt csinalja es nagyon zavar,akarhanyszor talalkozunk a felesegevel,erzem hogy nem ugy viszonyul hozzam ez miatt..biztos tudhat valamit.soha nem mertem beszelni errol senkinek meg anyunak sem,nem szeretnem tonkretenni a hazassagukat es osszeveszni sem .

2014. dec. 3. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Főként azért, mert semmit nem írtál, amiből kiderülne, hogy valóban hajt rád. Lehet, hogy csak te érted félre.

Ha valami konkrét is lenne, akkor pedig mindenképpen szólj anyukádnak.

2014. dec. 3. 11:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre a helyedben tartanám a távolságot. Legyél láthatatlan facebookon (ha valakivel akarsz csevegni, majd ráírsz te magad) és ne nagyon reagálj a kommentjeire. Nem kell bunkónak lenni, csak száműzni a semleges kategóriába. Vagy veszi a lapot és abbahagyja a bratyizást, vagy kiugrasztod a nyulat a bokorból, és akkor lehet tenni ellene. Amíg nem tudsz biztosat, ne mondd senkinek, mert nagy vihart kavarhatsz a semmiért.
2014. dec. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!