Anyukam unokatestverenek a ferje hajt rám?
Figyelt kérdés
19 èves lany vagyok,es anyu unokatesojaval tok joban vagyunk,nagyon kedvelem,es hat ugye van a ferje.fb-on is ramirt sokszor,meg kommentelgetett lajkolgatott,es mindig amikor osszefutottunk valahol mindig ugy ereztem h vegig stirol meg latszik rajta hogy tetszek neki olyan jeleket kuld felem a pasi most lehet 45 apam lehetne. kedveltem ot most is de mar kb 1 eve ezt csinalja es nagyon zavar,akarhanyszor talalkozunk a felesegevel,erzem hogy nem ugy viszonyul hozzam ez miatt..biztos tudhat valamit.soha nem mertem beszelni errol senkinek meg anyunak sem,nem szeretnem tonkretenni a hazassagukat es osszeveszni sem .2014. dec. 3. 11:05
1/2 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Főként azért, mert semmit nem írtál, amiből kiderülne, hogy valóban hajt rád. Lehet, hogy csak te érted félre.
Ha valami konkrét is lenne, akkor pedig mindenképpen szólj anyukádnak.
2/2 anonim válasza:
Mindenesetre a helyedben tartanám a távolságot. Legyél láthatatlan facebookon (ha valakivel akarsz csevegni, majd ráírsz te magad) és ne nagyon reagálj a kommentjeire. Nem kell bunkónak lenni, csak száműzni a semleges kategóriába. Vagy veszi a lapot és abbahagyja a bratyizást, vagy kiugrasztod a nyulat a bokorból, és akkor lehet tenni ellene. Amíg nem tudsz biztosat, ne mondd senkinek, mert nagy vihart kavarhatsz a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!