Volt olyan itt, aki felnott korban mondta el az apjanak,
anyjanak, hogy rokon molesztalta (testver)? Mi tortent?
Kerdesed 2 ertelm:1 battyan a tettes.
2. Rettegek hogy molesztalna a battyam.
Akkor most molesztal vagy csak felsz hogy molesztalna???
2014. okt. 6. 15:27
Első: Ékezetek nélkül írt. Szerintem úgy értette, hogy molesztálná a gyerekét a bátyja.
Nekem nincs ilyen téren tapasztalatom, de szerintem mindegy milyen következményei lesznek, el kéne mondanod.
2014. okt. 6. 15:34
Koszonom 2. Aranyos vagy,en is ekezet nelkul irok:)
Kerdezo: valami miatt csak felsz,tortent valami??mert ha nem akkor alaptalan a gyanud! De ha tortent *zaklatott*akkor ertheto vagy,akkor szolnek a szuleimnek,sot valahogy ugy alakitanam az eletemet hogy a batyam kozelebe se legyek sem en sem a gyerekem!
2014. okt. 6. 15:40
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, a batyam molesztalt 6 eves koromtol kb 10 eves koromig. Nem eroszakolt meg, minden mas gusztustalansagot muvelt es eddig elnyomtam, hogy nem is olyan nagy ugy. De most rettegek, hogy megtenne a pici gyerekemmel ( akit meg csak tervezunk), aki peldaul a nagyinal nyaral. Persze a kozelebe sem engednem, meg hogy kettesben legyenek azt sem, de mi van ha a nagyinal van es a nagybatty beallit. A csaladtagoknak jo kapcsolata van egymassal es mivel sosem mondtam el senkinek, ezert ugy csinalok mintha mi is joban lennenk. Persze alap szinten. Kulfoldon dolgozok most igy hal isten nem talalkozunk sokat. De most terevezzuk, hogy hazakoltozunk. Persze kulon hazba es messze, de meg mindig ott a felsz, hogy mi van ha a nagyszulo vigyaz a gyerekre. Ezert mondanam el nekik. De akkor sztem mar nem is beszelne a csalad egymassal es sztem mar ram sem neznenek ugy a csaladtagok. Nem tudom. Nagyon kemeny ugy.
5/11 A kérdező kommentje:
+ nem tudom mit tennenek a szuleim. Anyam nagyon imadja a batyamat. Szerinte egy szent. Es ugy is viselkedik persze az alca miatt. Senki sem gondolna rola. Felek hogy el sem hinnek, akkor meg eletem vegeig ott vagyok hogy nem beszelek a szuleimmel stb. Bar persze a babamert megtennem. + hogyan mondjam el a ferjemnek? Mert neki mar elkene. Nem fog undorodni tolem?
Annak idején 6-10 éves korodig miért nem szóltál az anyukádnak a tesód gusztustalan közeledéséről?
Felnőtt fejjel akarsz előhozakodni ezzel a szüleidnek?
Mivel tudnád ezt bizonyítani?
Mert valamivel be kell, mert csak veletek nem fognak ezek után tárgyalni.
A beteg bátyád tettei miatt miért a szüleidnek kellene vezekelni?
A gyönyörű testvéreddel beszéld meg ezt négyszemközt, hogy tartsa magát távol a családodtól, ebből érteni fog. Még felnőttként is feljelentheted pedofília miatt, erről is tájékoztasd. Neki van félni valója és nem neked!
2014. okt. 6. 17:55
7/11 A kérdező kommentje:
Igen vele is terveztem beszelni, de attol meg rettegnek ott hagyni egyedul, mert az ilyen emberek nem tudjak turtoztetni magukat csak mert te azt mondtad. Meg meg magyatazzak maguknak hogy miert nem baj. Mondanal tobbet arrol hogy hogyan tudnam feljelenti most amikor nincs bizonyíték?
8/11 A kérdező kommentje:
6os olvass utana hogy az ilyen aldozatok miert nem szolnak rola. Mert a legtöbb nem. Konnyu beszelni ha nem vagy benne
látogass el a beszeljrola.hu oldalra, sok mindenre választ fogsz kapni, sorstársakkal beszélgethetsz, segít benne h kicsit nyitottabban lásd a helyzetet.
2014. okt. 6. 18:51
10/11 A kérdező kommentje:
Igen tag vagyok. De nem segit abban hogy elmondjam e a ferjemnek meg a szuleimnek vagy hogyan fogom megvedeni a sajat gyerekemet. Ott alvos tema biztos nem lesz az unokazesokkal. Tovabba neki is van 2 fia es van meg a masik batyamnak is lanya es nem tudom hogy nem e mehvedenem oket za elmondanam. Nem tudom hozy bantana e oket.
Kapcsolódó kérdések: