Hany unokatestvér a kb átlagos?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem2014. szept. 11. 18:22
1/23 anonim válasza:
Nekem 14 unokatesom van. Ök mind felnöttek nekik is van gyerekük. Tehat masod unokatesom is Sok van. Kb 15-18.
2/23 zabmester válasza:
Nekem 5 van, én átlagosnak érzem, bár az ötödik még baba, a többiek közel velem egykorúak, szóval velük kvázi együtt nőttem fel. Abból kiindulva, hogy családonként két gyereket átlagosnak lehet tekinteni, nálunk mindenki átlagosan is teljesített, mivel mindkét nagyszülőpárnak két gyereke született, azaz mindkét szülőmnek egy-egy testvére van, és mindkét oldalon két-két gyerek született, azaz anyám testvérének is két gyereke van, és apám testvérének is kettő (az első házasságából), így én úgy nőttem fel, hogy négy unokatesóm volt, aztán most pluszban lett egy ötödik idén, de őt sajnos még nem is láttam, de remélem hamarosan majd fogom :)
3/23 anonim válasza:
Igazából ez tényleg nagyon változó. Nekem 3 van (mind egy évtizeddel fiatalabb nálam)és szerintem még lesz. Manapság szerintem a legtöbb embernek 2-3-4-5-6 unokatestvére van.
4/23 anonim válasza:
Nekem nyolc van.
Ha a korosztályomat nézem akkor a 4-10 közöttit mondanám átlagosnak. Legalábbis a legtöbb ismerősömnél így van.
20/l
6/23 anonim válasza:
Nekem 17 unokatesóm van, 12 anyu részéről (4 testvére van) és 5 apu részéről (neki csak 2 testvére van) és mi is 3-án vagyunk testvérek. 16/l
7/23 anonim válasza:
30? :o
Nekem egy unokatesóm van, amikor ezt mondom mindig mindenki csodálkozik szóval ez biztos nem átlagos? :D
Persze a másodokat nem számoltam.
9/23 anonim válasza:
nekem 14 van, most érkezik a 15. viszont az unokatesóim nagy részének nálam idősebb gyerekei vannak, mert apukám nagyon késői nagyon sokadik gyerek volt.
a vicces az, hogy az pici, aki most érkezik, előreláthatólag ugyanazon a héten fog kb. születni, mint a saját unokatestvérének az unokája.
fura a csládom, tudom.
21L
10/23 anonim válasza:
A kérdésből nem derül ki, de ha első unokatestvérre gondolsz, akkor nekem 3 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!