Kedvenc sógornő kontra a nápolyi masztiffom. Melyiket válasszam?
Persze, hogy a kutyám választom :)
Csak bosszant, hogy lehet ennyire idióta valaki, hogy ezt követelje, csak mert szöszös lett a szoknyája.
Akit szeretsz.
A sógornőd egy ostoba, agresszív hisztérika. Képes volnál miatta a kutyádat kidobni vagy elaltatni?
"Mára már úgy felhúzta magát, hogy kijelentette, amíg ez a kutya él, ő nem jön ide. Most mit csináljak vele?"
Felhívod telefonon, és megmondod neki, hogy vagy azonnal bocsánatot kér tőled az alpári, agresszív viselkedése miatt, vagy megvárhatja, amíg a kutyád a természet törvényei szerint távozik az élők sorából. Addig a képét sem akarod látni, és tudni sem akarsz róla.
Beesik a te lakásodba, belejentés nélkül, ő akarja neked megmondani, hogy te mikor takaríts, és még a végén azon hisztériázik, hogy vagy ő, vagy a kutyád? Ez nem is kérdés: a kutyád.
Én a nőt AZONNAL kidobtam volna.
Jótanács (nekem egy erősen szőrehullató macskám van): vegyél egy ruhatisztító ragacsot.
Mi ebben a kérdés? Ha a sógornő nem jön, hát nem jön. Nagy kaland.
Ha a gyereked véletlenül leöntené a szoknyáját tejjel, addig nem akarna menni hozzátok, amíg a "büdös kölök" él?
"kijelentette, amíg ez a kutya él, ő nem jön ide"
Vigyázz a kutyusra, aranyat ér!
Az a bajom, hogy utálom, amikor a családban konfliktus van. Szeretném, ha béke lenne, és a sógornőm se csinálná a feszkót TELJESEN feleslegesen.
És a mai hisztérikája: ide nem engedi a gyereket sem, mert megbetegszik a kutyától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!