Miért nem tudom elfelejteni?
Hàzassàgban èlek, van egy gyönyörü gyerekem, meg van mindenünk! Mègis boldogtalannak èrzem magam, mert azt èrzem hogy nem kellek a fèrjemnek! Megteszek a csalàdomèrt mindent, amit egy anyàtól ès felesègtöl elvàrható, de úgy làtszik hogy ez mègsem elèg! A pàrom nem akar velem szexelni! Ö egy nagyon jó apa ès tulajdonkèppen jó fèrj is, ezt a dolgot kivève! Annyira szenvedek lelkileg! Kb. 2 havonta ràszànja magàt egy gyors szexre! Nincs semmi önbizalmam, hiàba mondjàk màsok, hogy milyen "szèp " vagyok!
Van mèg egy dolog, ami nagyon zavar ès azt hiszem ebböl kifolyólag èrzek így! :
"Nem mondhatom el senkinek, így hàt elmondom mindenkinek! "
Biztosan sokan elítèlnek majd, de elmondom! Szerelmes vagyok a fèrjem testvèrèbe! Egyszerüen, csak jött ez az èrzès, nem tehettem semmit! Undorodtam magamtól, próbàltam elfelejteni, volt, hogy sikerült kèt napra, aztàn àlmodtam vele ès megint vègem volt! Volt, hogy úgy èreztem, hogy viszonozza ezt az èrzèst! Úgy szègyenlem magam! Ö is hàzassàgban èl, normàlis csalàdi èletet èlünk mindketten, így biztosan nem kezdenèk ki vele ès ö se velem! Nem tudom elfelejteni,kiverni a fejemböl, pedig szàmtalanszor próbàltam, de akkor mindíg jött egy újabb àlom, mintha valami nem akarnà, hogy megszabaduljak a gondolattól! Ez megy màr 4 ève ès most gyengültem el! El kellett mondanom valakinek.............nektek!
Te szerencsétlen, pont ezt akartam kidomborítani, hogy minek odaírni, hogy "gyönyörű", amikor nyilván NEKED az.
Képzeld el, ha mindenki csak ilyen jelzőkkel beszélne a gyerekéről..
Más: nekem nincs feleségem, nem is lesz, mivel 34N vagyok. De férfiakkal dolgozom, és hallom, miket beszélnek. Bizony szülés után változnak a dolgok. Ez van.
Ez nem bántás, én is szültem. (Ja, az én kislányom a leggyönyörűbb, bla bla...)
Nem tàgultam ki, hiszen csàszàrral szültem! Ugyanolyan vagyok, mint voltam! Söt, màsok szerint mèg jobban nèzek ki, mint terhessèg elött!
Engem a problèma màsik fele jobban zavar ès nem az, hogy szerelmes vagyok màsba, hanem az, hogy kibe! Elítèlem magam miatta! Mègis csak a pàrom tesója!
Annyira visszatetsző, amikor egy nő
"legyönyörűzi" a saját gyerekét.
Te hogy fogadnàl egy ilyen mondatot? Egy anya nem mond ilyet! Ha mègis az vagy akkor az tèged minösít, te "szerencsètlen ", hogy a te szavaiddal èljek! Te inkàbb ne domborítgass itt semmit! Màr leírtad itt magad! Hogyan írhatsz ide ilyeneket, hogy :"kettèhajtott csirkemell " meg ilyeneket, mintha egy bunkó "fèrfi " lennèl!
Tudod, hogy "nö " lètedre hàny nöt sèrtesz itt meg?
Inkàbb menj a fèrfinek mondott disznók közé, oda való vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!