Nagyon szepen kerem valaki segitsen?
Szia!!
Én is nevelőintézetben nőttem fel, és hidd el, nem olyan rossz dolog az, mint ahogy egyesek hiszik! Lehetőséget kapsz tanulni, barátkozni, és nem feltétlenül kell eljönnöd 18 évesen.Addig maradhatsz, amíg nappali tagozaton tanilsz, de legfeljebb 25 éves korodig.Nyílván vannak szabályok, de betarthatók. Én 10 évig éltem ott, rengeteg barátom lett, és mikor úgy döntöttem, hogy szeretnék eljönni(23 évesen), mindenben segítettek nekem. Amit leírtál, az nagyon szörnyű, és szerintem megpróbálhatnád a gyámügyet, de persze minden lehetőséget végig kell mérned.Remélem tudtam segíteni!
Sok szerencsét a továbbiakhot!
Az , hogy valakivel összeköltözz, nem egy egészséges ötlet mert egy ilyen vert helyzetből nem tudsz tisztességesen választani. Vagyis, valakinek a nyakába akasztod magad menekülési kényszerből. Még akkor is így lenne ha meggyőznéd magad és/vagy a választottad, hogy nagy a szerelem.Egyedül megint csak nem kóser külön élni.
Marad a gyámügy. Szerintem a bratyót jelentsd fel egy orvosi látlelettel bizonyíts.Onnan zsír a gyámügy.
A válaszok közül #15 (P.Moncsa?) az aki jól látja a helyzetet, de legalábbis tapasztalatból beszél.
Sok veszíteni valód nincs azzal, hogy nevelőotthonba vonulsz.
Sok sikert! ;)
Szerintem menj a nevelő otthonba.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!