Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon szepen kerem valaki...

Nagyon szepen kerem valaki segitsen?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz volt a csaladom 17 eves vagyok es apam most kozolte nem reg h valni akar es el is koltozott. Elotte is nagyon rossz hangulat volt itthon. Anya agressziv ideges tipus apa meg az az igazi iranyito.. batyam pedig szeretett ugymond nevelni :) tehat meg most is 17 evesen is engem osszever ha ugyerzi erre van szuksege es pedig 25 eves... nagyon nembirom mar idegileg anyukam is amiota apa valni akar folyton ejszaka elakar menni tobb ongyilkossaggal akart volna mar probalkozni en idegileg nem tudom mar ezt csinalni es ma is apukam eljott es azt mondta hogy nem hozhatom ide a baratomat mer volt egy kisebb konfliktusom meg nemregiben vele es a csalad nem nezte jo szemmel... es nekem ott eltort a mecses. Egy no miatt hagyta el a csaladot akivel edesanyam elott egyutt volt csak a no megcsalta es meg o ad ultimatumot az en kapcsolatomhoz :) egy ideje fontolgattam a gyamugyet is de az mellett dontenek hogy a suliba magantanulo lennek es majd mikor betoltom a 18.evemet elkoltoznek barhova ahova tudnek.. nem birom mar elviselni.. szerintetek mit tegyek ? Ez jo otlet?
2014. ápr. 1. 22:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hat azt ittse tehetem meg mer batyammal egy kulcs vana szobankhoz es az nem nalam van:)
2014. ápr. 3. 06:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Én a fiúdra gondoltam..
2014. ápr. 4. 21:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Mehetnek de pofam se lenne odakoltozni vagy barmi mer ott is eleg kicsi a hely sajnos meg ilyenek.
2014. ápr. 5. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor mégis csak a mamádhoz kellene menned. Én beszélnék vele.
2014. ápr. 6. 10:04
 15/18 P.Moncsa válasza:

Szia!!

Én is nevelőintézetben nőttem fel, és hidd el, nem olyan rossz dolog az, mint ahogy egyesek hiszik! Lehetőséget kapsz tanulni, barátkozni, és nem feltétlenül kell eljönnöd 18 évesen.Addig maradhatsz, amíg nappali tagozaton tanilsz, de legfeljebb 25 éves korodig.Nyílván vannak szabályok, de betarthatók. Én 10 évig éltem ott, rengeteg barátom lett, és mikor úgy döntöttem, hogy szeretnék eljönni(23 évesen), mindenben segítettek nekem. Amit leírtál, az nagyon szörnyű, és szerintem megpróbálhatnád a gyámügyet, de persze minden lehetőséget végig kell mérned.Remélem tudtam segíteni!

Sok szerencsét a továbbiakhot!

2014. ápr. 6. 15:10
 16/18 gungasam ***** válasza:

Az , hogy valakivel összeköltözz, nem egy egészséges ötlet mert egy ilyen vert helyzetből nem tudsz tisztességesen választani. Vagyis, valakinek a nyakába akasztod magad menekülési kényszerből. Még akkor is így lenne ha meggyőznéd magad és/vagy a választottad, hogy nagy a szerelem.Egyedül megint csak nem kóser külön élni.

Marad a gyámügy. Szerintem a bratyót jelentsd fel egy orvosi látlelettel bizonyíts.Onnan zsír a gyámügy.

2014. ápr. 10. 21:55
 17/18 Warren Scott válasza:

A válaszok közül #15 (P.Moncsa?) az aki jól látja a helyzetet, de legalábbis tapasztalatból beszél.

Sok veszíteni valód nincs azzal, hogy nevelőotthonba vonulsz.

Sok sikert! ;)

2014. ápr. 16. 15:32
 18/18 anonim válasza:

Szerintem menj a nevelő otthonba.

Sok sikert!

2014. ápr. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!