Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Gyűjtögető rokonnal hogyan?

Gyűjtögető rokonnal hogyan?

Figyelt kérdés

A nagybátyám gyűjtögető. Egyedül él egy rozzant házban, édesanyámmal segítünk neki rendet rakni. Nagyjából így néz ki a lakása: [link]

Igaz, már nem ennyire. Körülbelül tíz éve nem takarított. Mi hetek óta járunk hozzá takarítani, és alig bírom. Kidobálom az öt éves Auchan újságot, és visszahozza, hogy "ez még jó lesz begyújtani". Kitakarítottuk a konyhát, két nappal később megint mindenhol ott volt a morzsa, a szelet kenyér, a koszos kés.

Haladunk vele, de nagyon nehéz :S

Valakinek tapasztalata ilyen rokonnal?

2014. márc. 5. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd rá, főleg, ha egészséges. Ha ez tényleg nem jó neki, előbb-utóbb tanul a saját kárán.
2014. márc. 6. 22:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Tegnap elhoztuk kimosni a holmijait. Elképesztő -.-

Lyuk lyuk hátán, foltozott ruhák, kinyúlt, ezeréves pulóverek.

És a szortírozás közben találtam egy banki papírt, lekötött négymillió forintról. Ha kivenne egy százast, abból már rengeteg holmiját le tudná cserélni, akár az egyszerűbb kínai boltokból is.

Anyuval beszéltünk, hogy ez valamilyen szinten szélmalomharc.

Ja és tegnapelőtt az egyik szobában a padlón megtaláltuk a mostohaapja urnáját -.-

Az anyja urnája pedig egy tortásdobozban volt. Szintén a padlón, néhány barackbefőtt és bontatlan WCpapír társaságában.

2014. márc. 7. 12:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Egyébként igazatok van, mert szerinte minden rendben van vele. Zavarja egy PICIT a rendetlenség, de annyira nem, hogy maga is nekikezdjen.

Tegnap 1984-ben lejárt gyógyszert dobtam ki. A gyógyszeres fiókban pedig találtam egy tízezrest is.

A konyhában csak hideg víz van, nem vesz kisbojlert, mert "áramot használ". Igaz, hogy nincs sok bevétele, de bezzeg a környék kilenc macskájának vesz ennivalót. Odajár az összes macska a szomszédból. Ő pedig 8 kilót fogyott az elmúlt fél évben, mert nincs elég ennivalója.

Jól esett most egy kicsit kipanaszkodni magam :-/

2014. márc. 7. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívjatok házhoz egy pszichológust, hogy beszéljen vele, mégha nem ismeri el, hogy ez nem normális dolog.
2014. márc. 8. 15:52
 15/15 A kérdező kommentje:

Ram nem hallgat, de anyunak megemlitem.

Ma reggel atvittem a tiszta ruhait. A konyha megint disznool volt, ugyanolyan rendetlen es mocskos. Feladom.

2014. márc. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!