Te odaengednéd rokonodat a géphez, ha épp filmet nézel és ő meg akarja nézni a facebookját?
Egyrészt nem illik filmezni ha vendég van.
másrészt nem illik más gépéhez kéreckedni ilyen hülyeségért mint a facebook.
Egyébként én nem engedek senkit a gépem elé,ha fontosat akar megtudni (az nem az,hogy lájkolták-e már a képemet),azt megnézem neki,de egyébként gép,tv kikapcsolva van ha vendég jön.
Igen..
De fordított helyzetben csak akkor kérnem meg a rokonomat a film vége előtt, a fiókom megnézésére, ha nagyon fontos.
Hát,nem tudom,hogy együtt néztétek a filmet és közben eszébe jutott valami amit meg kell nézni,vagy csak te néztél.
Mert tényleg nem illik filmet nézni vendégségben,de gépezni sem.
Viszont,te voltál vendégségben,és a te gépeden (vagy laptopon) nézted(néztétek) a filmet?
Nem filmezek, ha vendég van. Még akkor sem, ha "csak" az uncsim.
Nem használom vendégségben más gépét, nem illik. Ha annyira unom magam, akkor elbúcsúzok, hazamegyek és otthon gépezek. eszerint mindketten udvariatlanul viselkedtetek, fogjatok kezet és ne lovagoljatok tovább a témán.
Ha jon abbahagyom a filmet,
Ha tovabb ott lenne es o otthagya a filmet akkor nem,
Amugyis van otthon 5 dolog amirol fb z het, engem ne leptessen ki...
Ott a teloja, van wifi.
De ott a masik gep meg csomo minden, ha nem teccik huzzon a p... Ba haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!