Hamisitottak a nevemben egy meghatalmazast amivel részt vettek a hagyatéki tárgyaláson és egyeszséget kötóttek hogy én lemondok a masik javara valamiről a csaladban. Mit csináljak hova fordulhatok?
Hagyatéki tárgyaláson, csak közjegyző által hitelesített meghatalmazással lehet megjelenni!!!!!!!!!!!!
Póthagyatéki eljárás indítását kérheted annál a közjegyzőnél, ahol eleve kihagytak a hagyaték átadásából.
Szóval menj be oda és szóljál, hogy van jogalapod, bizonyítsd, hogy ki volt neked az elhunyt. Ha kidobnak, akkor menj tegyél feljelentést a rendőrségen.
Mindezt bízhatod ügyvédre is, de az drága és értelmetlen, neked mint magyar állampolgárnak vannak jogaid.
Egyébként mi ez egy összeesküvés ellened?
Ezek szerint benne volt a hagyatéki eljárást levezénylő közjegyző, egy másik közjegyző és a rokonaid?
Az egészet nem értem, ez mégis hol történt, melyik országrészben?
Bocs, most látom, hogy az anyád vette át a hagyatékot.
Hát ilyen nincs, hogy az anyád lemond a nevedben vmiről, ha kiskorú voltál a hagyaték átadásakor, akkor a gyámhivatal bevonásával emelkedik jogerőre eleve a hagyatékátadó végzés.
Ha nagykorú voltál, akkor mindegy, hogy az anyád járt el, neki is kellett volna vinni a közjegyző által hitelesített meghatalmazást.
Az egész hagyatékátadó végzés érvénytelen!!!
De ugyan írd már le, hogy hány éves voltál mikor ez történt?
Ki és hogyan hamisította a meghatalmazást? Te honnan tudod ezt? Nem értem az egészet!
Kamu kérdés, vagy a kérdező súlyos paranoid zavarokkal küzd (az összeesküvés-elmélet erre utal). Különben már az első érdembeli válaszra jól reagált volna. Egy épeszű, cselekvőképes embert nem lehet kiforgtani az örökségéből ilyen módon, csak ha akarja - akkor viszont nem kell panaszkodni.
Rendőrség, feljelentés és majd megy szépen a processz a maga útján. Vagy ha ehhez nincs bátorság, akkor nem kell itt folyton nyavalyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!