Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Sokat van nalunk...

Mit tegyek? Sokat van nalunk a nagymamam es ilyenkor semmit nem tudok csinalni.

Figyelt kérdés

Szeretem meg minden, de kicsit sok. Szoval hazajovok sulibol meg levegot se vettem, de mar menjunk ki az udvarra. Vagy, ha ez nem akkor ekezdi mondani a hulye sztorikat, hogy mi van a szomszed nenivel meg a sok hulyeseget ami nagyon nem erdekel es egy ideig meg hallgatom, de amikor orakig mondja mar nem birom. Tanulni, tv-t nezni, zenethallgatni semmit ne tudok. Ha hazaernek a szuleim egy fokkal jobb mert nem csak nekem beszel, de ugyis szokott. Ha kijovok a wcre 2perc mulva jon, hogy hol vagyok mar mert meg nem fejezzte be a piroska nenis sztorit. Akkor a masik, hogy ha nem kostolom meg egybol a sutijet mehsertodik. Multkor is tele voltam es hozta a sutit es muszaj volt megennem de nem is esett jol.

Ha szepen megmondom, hogy " bocsi mama most tanulnom kell" Akkor mwgsertodik es jon az, hogy milyen vagyok es tobbet nem jon hozzank. Mit tegyek?

15L

2013. okt. 9. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagymamáknak nem lehet ezeket elmagyarázni sokszor. Hány éves? Szüleiddel nem tudnál beszélni? Esetleg könyvtárba menni tanulni, zenét hallgatni? Ott lenni, és MP3-mon zenét hallgatni nem kerül pénzbe sem. Max éves díjba, de az 3000-nél megáll évente.
2013. okt. 9. 16:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Jajj, ez ismerős. :(

Megoldást sajnos mi sem találtunk a húgommal erre... Szeretjük a mamát, de SOK! Nem hagy békén senkit, kiszolgáltatja magát, extra elvárásai és kérései vannak, folyton kioktat mindenkit... :S

Nem nagyon szeretjük, mikor jön. :(

De hozzánk nem jön olyan gyakran.

Szerintem a szüleiddel próbálj meg erről beszélni.

2013. okt. 9. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!