Halottatok már olyanról, hogy sogórnők hajbakaptak?
Figyelt kérdés
Mint köztudott, a nők nagy része nehezen jön ki egymással, főleg a sógornővel. Van, akiknél már ennyire eldúrvult a helyzet?2013. szept. 5. 21:28
1/5 Kócos boszorkány válasza:
Apróbb szóváltás volt, de mivel van önkontrollom és cseppnyi eszem is, nem engedtem a további provokációknak.
2/5 anonim válasza:
Veszekedések,és pletykálások voltak(az ő részéről),valamint össze akart uszítani minket párommal.....miután kisimertem,megszakítottam vele minden kapcsolatot,köszönni is csak nagy ritkán szoktam neki...
3/5 anonim válasza:
Van egy ilyen viràgszàl a csalàdban. Màr minden testvért összeugrasztott, a fèrje meg egy balf...sz. Mindig màssal foglalkozik, ő tökéletes, ès ha valami gond van előszeretettel veszi elő az èn csak jót akartam. A fèrje meg mindent bevesz. Màr egyik testvèrèvel sem beszél a nő miatt.
4/5 anonim válasza:
Fú, 3-as, ez mint ha én írtam volna. Szó szerint.
Párom öccsének a feleségét imádom. A bátyáét viszont szívesen szembe köpném. Párom bátyjával és a családjával már senki nem beszél a kedves sógornőnk miatt.
5/5 anonim válasza:
Cigány szokás. Náluk gyakori megoldás. Kulturált magyar ember nem így oldja meg a vitás kérdéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!