Nem tudom mi a szándéka velem! Szerintetek?
Nemrég 1héttel ezelőtt,voltam külföldön az unoka testvéreméknél nyaralni.
És én a legidősebb unokatestvérem mellet aludtam minden nap.(mert ő erősködött)
Összesen 2héten át.
És késő este csak mi ketten voltunk a szobába,már majd nem elaludtam (ő azt hitte már alszom)
és elkezdet ébreszteni,de én szándékosan nem ébredtem.
Majd pár percel később mikor ő már azt hitte mélyen alszom,elkezdett fogdosni!
Kétségbe estem de nem mertem szólni,úgy tettem mint aki alszik.(Én 13éves lány ő pedig 16éves fiú)
Aztán csókolgatott,hála az égnek nem történt több.
De ez ment két heten át.
És mikor fiuk közelébe látott mindig elrángatott onnan.
Holnap megyek vissza oda és egész egy hónapig ott leszek.
Mivel a szüleim külföldön dolgoznak.
Már előre félek mi lesz.
mindenkit értesítek majd hogy mi történt.
remélem sikerül vita nélkül megúszni a dolgot.
Te minek írkálsz ide, ha minden tanácsot elutasítasz? Főleg milyen tanácsot vártál, azon kívül, hogy szólj valakinek, de most komolyan??
Van egy utolsó dolog, amit kipróbálhatsz, bár én is azt mondom, hogy legértelmesebb lenn szólni valamelyik szülőnek, akár a tieidnek, akár z övéinek. Tehát, ha legközelebb arra ébredsz, hogy épp a nemiszervedet simogatja az unokatestvéred(!) akkor kezdj el sikítani, de hangosan és abba ne hagyd, amíg be nem rohan valaki, hogy mi bajod van. Akkor mondd azt, hogy rosszat álmodtál, megijedtél, ezért sikoltoztál. Azt hiszem, a kis abberrált romonodba ettől még a szar is belefagy és befejezi majd a hülyeségeit, de ha ez se használ, akkor tényleg mondj el mindent az anyukádnak, mert különben nagyon csúnyán jársz a nyár végére...
Ha legközelebb fogdos, nézz közelről a szemébe és teljesen nyugodt hangon ennyit mondj neki:
"Ha ezt még egyszer megpróbálod, vagy elég, ha én azt hiszem, hogy megpróbálod, akkor szólok apámnak és elvágja a torkodat. Ismered őt, tudod, hogy megteszi."
Ez az utolsó ötlet szerintem hatásos lesz.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!